COMUNICAT AJF Gorj

15 Februarie 2021, la ora 14:31 / Publicat în Comunicate AJF / 736 vizualizări

COMUNICAT AJF Gorj

 În cazul reluării activității fotbalistice la nivel județean în sezonul 2020-2021, vizele aplicate în anul 2020 rămân a fi valabile pentru sezonul 2020-2021. De asemenea, pentru a se putea ajunge la stabilirea unui format de disputare a campionatelor, vă informăm că este necesară trimiterea unei cereri de înscriere din partea fiecărui club/asociație afiliată, cerere în care să fie specificat nivelul la care se dorește participarea (Liga a 4-a, Liga a 5-a, Juniori A1, Juniori C, Juniori D, juniori E, Memorialul „Gheorghe Ola”, Memorialul „Gheorghe Ene”).

Cererile de înscriere pot fi descărcate de aici și trebuie trimise pe adresa de e-mail ajfgorj@yahoo.ro până la data de 19 februarie 2021. În cazul reluării, vor partacipa în campionat doar membrii afiliați care nu au datorii restante la AJF Gorj.

   Vă reamintim că FRF a propus trei variante de modificare a protocolului medical care să fie discutate cu Guvernul României, în vederea stabilirii unei variante optime de reluare a acestor competiții. Aceste variante sunt: 

 a) înlocuirea testelor RT-PCR, obligatorii în acest moment, cu teste rapide antigen;

b) o singură testare RT-PCR la începutul competițiilor efectuată de toți jucătorii, antrenorii, arbitrii, observatorii, și a membrilor staff-urilor tehnice precum și al celorlaltor persoane cu acces în zona 1 (incinta terenului de joc);

c) persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid 19 să nu mai efectueze testele prevăzute la litera a și b.

  În funcție de răspunsul primit de la Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății cu privire la modificarea „Protocolului medical” solicitat de FRF, AJF Gorj va lua hotărârile ce se impun în ceea ce privește activitatea fotbalistică județeană din perioada următoare.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP