Comisia de apel - Fellebbvíteli bizottság

21 Noiembrie 2016, la ora 18:12 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 183 vizualizări

Comisia de apel - Fellebbvíteli bizottság

HOTĂRÂREA Nr.2/16 noiembrie 2016

A COMISIEI DE APEL

 

 

        Referitor la apelul formulat de ACS Praid împotriva  Deciziei Comisiei de Disciplină nr. 9/01.11.2016 de pierderea jocului cu 0-3  jucată împotriva AS Străduința Mărtiniș și depunctarea echipei cu 6 puncte, Comisia de apel a luat următoarea hotărâre:

1) Menținerea deciziei Nr. 9/01.11.2016 a Comisiei de Disciplină.

    - ,,Folosirea într-un joc oficial a unui jucător neînscris în raportul de arbitraj, nelegitimat sau legitimat la un alt club, se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait şi scăderea a şase puncte,” (pct.13, Art.83, Regulamentul disciplinar)

  Comisia de apel părților și a luat acesată hotărâre după analizarea documentelor oficiale ale jocului și audierea părților. După terminarea jocului la solicitarea arbitrului jucătorul în cauză nu s-a prezentat în fața arbitrului pentru confruntare. Jucătorul a încălcat prevederile pct.4, art.26 a Regulamentului de organizare a activității fotbalistice: - ,,În cazul în care se face contestaţie pentru substituire de jucători şi dacă jucătorul în cauză refuză să se prezinte în faţa arbitrului, să se legitimeze cu buletinul de identitate sau alt document (paşaport sau certificat de naştere, în cazul jucătorilor sub 14 ani), să semneze raportul de arbitraj, să prezinte carnetul de legitimare, să fie fotografiat împreună cu arbitrii, sau, dacă nu se prezintă pentru confruntare la prima şedinţă a comisiei competente de la disputarea jocului, jucătorul respectiv este considerat vinovat de substituire”.

2.) Referitor la pct. 2 și 3 al apelului formulat de ACS Praid comisia propune analizarea cazurilor în atenția Comitetului Executiv și a Comisiei da Arbitri .

      Odorheiu Secuiesc, 16 octombrie 2016       

                                                      Membrii comisiei:

                                                                               Hompoth Dezső ________________

                                                                              Karda Zoltán      ________________

                                                                              Dusinszki Zoltán________________

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP