Comisia de futsal - Futsal bizottsag

17 Decembrie 2014, la ora 15:46 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 173 vizualizări

Comisia de futsal - Futsal bizottsag

Comisia de futsal din cadrul AJF Harghita, întrunită pe data de 16.12.2014 a decis următoarele:

1. Ia act de înscrierea următoarelor echipe: Zona Ciuc: Szefite Sânsimion, MU frumoasa, FK Csikszereda, Harghita Cârţa, CS Siculeni, Fisag Ciucsângiorgiu, AS Băile Tuşnad, Lemaco Bârzava, TE Sântimbru (9 echipe); Zona Gheorgheni: Viitorul Gheorgheni, Ştiinţa Sărmaş Topliţa, AS Tulgheş, Bucin Joseni, Bastya Lăzarea, Delhegy Ciumani, AS Remetea (7 echipe); Zona Odorhei: Infopress Odorhei (1 echipă).

2. Data de înscriere se prelungeşte până la 05.01.2015.

3. Campionatul se va organiza cel mai probabil pe grupe de căte 4 echipe pe zone geografice, câştigătoarele grupelor urmând să se întâlnească la un turneu final.

Alte câteva ştiri în legătură cu desfăşurarea campionatului:

            Asociaţia Judeţeană de Fotbal prin Comisia de futsal organizează Campionatul judeţean de futsal în următoarele condiţii:

1.      Termen de înscriere: 05.01.2015 prin completarea unei cereri de înscriere.

2.      Perioada de desfasurare: 15.012015 – 15.03.2015

3.      Pot participa echipele înscrise în campionatele judeţene şi teritoriale de fotbal Harghita, pe baza legitimaţiilor de la terenul mare cu vizele la zi şi cu plata unei taxe de înscriere de 90 de lei, prin care AJF Harghita va asigura premierea finala, mingile, alte cheltuieli de organizare.

4.      De asemenea pot participa şi alte asociaţii sau cluburi care se afiliază la AJF Harghita, cu achitarea tuturor taxelor prevăzute în acest sens. Aceste taxe se află pe siteul AJF Harghita. (www.frf-ajf.ro/harghita)

5.      Campionatul va fi organizat pe zone geografice în sistem turneu, urmând ca, câştigătoarele să se întălnească la un turneu final.

6.      Echipele participante, în timpul turneelor achită 32,50 lei/joc îndemnizaţie de arbitraj şi asistenţă medicală.

7.      O echipă care se oferă să pună la dispoziţia echipelor gratis o sală de sport este scutită de plata taxei de înscriere şi de plata îndemnizaţiilor de arbitraj şi asistenţă medicală. Aceste cheltuieli vor fi suportate de AJF Harghita. Aceasta oferta, precum si data organizarii sa fie trecuta in cererea de inscriere.

8.      Dacă nici-o echipă nu se oferă să pună gratis sală la dispoziţie, cheltuielile vor fi suportate de echipele participante la acel turneu.

9.      Un jucător care evoluează în campionatul de pe teren mare are dreptul să joace la o altă echipă, dar în acest caz trebuie să se legitimeze ca jucător de futsal la noua echipă.

10.  Jocurile se vor desfăşura pe baza Regulamentului jocului de futsal cu excepţia cronometrării jocurilor. Se vor juca 2 x 20 de minute, iar numai pe timpul ultimelor 2 minute cronometrul se va opri dacă jocul este oprit.

11.  Pentru detalii suplimentare contactaţi responsabilii din zona Dvs. (Karda Zoltan, Somolyak Istvan, Kecseti Pal, Rokaly Attila)

 

 

 

                                                                       Preşedinte AJF Harghita,

                                                                                  Tamas Zoltan

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP