Comitet executiv - Végrehajtó bizottság

14 Iulie 2020, la ora 22:00 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 590 vizualizări

Comitet executiv - Végrehajtó bizottság

Luând act de Decizia Comitetului de Urgență FRF privind “Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”. (https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2020/07/Protocol-reluare-competitii-fotbal-amator-14-iulie.pdf) Comitetul Executiv AJF Harghita decide:

1. Se declară câștigătoare Liga 4 și campioană județeană CS Gheorgheni și AS Sporting Odorheiu Secuiesc, echipele clasate pe primele locuri în cele două serii.

2. La barajul de promovare în Liga 3 va participa CS Gheorgheni. AS Sporting Odorheiu Secuiesc nu posedă CIS eliberat de Ministerul Sporturilor.

3. În privința Cupei României, au rămas în competiție 12 echipe. În cazul în care vor fi posibile se vor desfășura maxim 4 etape pe data de 26, 29 iulie, 02, 05 august 2020. În cazul în care nu se pot desfășura cele 4 etape sau se desfășoară etape mai puține, pe 5 august se va stabili de către AJF Harghita câștigătoarea competiției dintre echipele rămase în competiție, pe baza meritului sportiv dobândit în diferite campionate.

Menționăm că Decizia Comitetului de Urgență FRF a fost luată având în vedere Ordinul din data de 7 iulie 2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 604 din 09 iulie 2020, emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP