Comitetul executiv Vegrehajto bizottsag

17 Iulie 2014, la ora 12:20 / Publicat în Comunicate AJF de Deszo Hompoth / 84 vizualizări

Comitetul executiv Vegrehajto bizottsag

1. Se omologheaza clasamentele finale la toate competitiile organizate de AJF Harghita. Aceste clasamente se afla pe site-ul AJF Harghita.

2. Se aproba modalitatea de premiere a echipelor de juniori.

3. Pe baza inscrierilor, se aproba componenta seriei Ligii 4 dupa cum urmeaza: Roseal Odorheiu Secuiesc, Ştiinţa Sărmaş Topliţa, Metalul Vlăhiţa, Homorod Mereşti, AFC Odorheiu Secuiesc, AS Lunca de Sus, Viitorul Gheorgheni, Harghita Cârţa, Unirea Cristuru Secuiesc, FK Csikszereda 2 Miercurea Ciuc, Szefite Sânsimion, CS Siculeni. Până pe data de 18.08.2014 numărul echipelor se poate mări până la 14.

4. Se aproba modalitatea de ajutor financiar cu sprijinul Consiliului Judetean Harghita dupa cum urmeaza:

- fiecare echipa de Liga 4 inscrisa primeste cate 10 tricouri de departajare pentru antrenamente

- fiecare echipa de Liga 4 inscrisa primeste cate 2 perechi de treninguri pentru antrenori

- pentru fiecare echipa de Liga 4 inscrisa, in turul campionatului editia 2014 - 2015 va fi achitat un barem de arbitraj de catre AJF Harghita

- pentru echipele Szefite Sansimion si CS Siculeni se achita de catre AJF Harghita toate baremurile de arbitraj din turul campionatului. In schimb aceste doua echipe vor plati o taxa de garantie de 293 lei/ joc acasa la caseria AJF Harghita, suma ce va putea fi folosita de aceste echipe in returul campionatului.

5. Premierea echipelor de juniori şi Liga 4 se va face pe data de 18.08.2014 ora 16 la sediul AJF din Miercurea Ciuc. Cu această ocazie se va efectua şi tragerea la sorţi pentru Liga 4.

6. Data limită pentru înscrierea echipelor din Ligile 5, 6, 7 zona Odorhei, M. Ciuc şi Gheorgheni este 13.08.2014 ora 17.

7. Data limită pentru înscrierea echipelor de juniori si de fete este 18.08.2014 ora 16. Se organizeaza si un campionat pentru fete (senioare).

8. Se aprobă ca participarea tuturor echipelor de seniori la faza judeţeană a Cupei României să fie obligatorie, iar cheltuielile de arbitraj şi observare să fie achitate de ambele echipe care joacă în proporţie de 50 – 50%.

9. Se aproba rezultatele de la examenul de arbitri, categoria stagiari. Lista absolventilor se afla pe site-ul AJF Harghita.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP