ÎMPREUNĂ CREȘTEM FOTBALUL HARGHITEAN

09 Octombrie 2018, la ora 19:00 / Publicat în Comunicate AJF de Attila Szabó / 352 vizualizări

ÎMPREUNĂ CREȘTEM FOTBALUL HARGHITEAN

 ÎMPREUNĂ CREȘTEM FOTBALUL HARGHITEAN

Finala Competiției județean în data de 12 și 13 octombrie 2018

După succesul formatului competițional Liga Elitelor la categoriile de vârstă U17 și U19, Federația Română de Fotbal a creat cadrul optim pentru formarea și dezvoltarea celor mai talentați tineri jucători născuți în 2004 sau mai târziu prin ediția 2018/2019 a Ligii Elitelor U15. În contextul în care piramida competițională la nivel juvenil nu prevedea o competiție națională dedicată categoriei de vârstă Under 15, iar competițiile cu caracter județean nu furnizau un număr de partide suficient de mare și cu un nivel competitiv suficient de ridicat pentru formarea tinerilor talentați, FRF lansează din acest an competiția Liga Elitelor U15. Asociația Județeană de Fotbal Harghita a organizat faza grupelor din etapa județeană a competiției dedicată jucătorilor născuți în anul 2004 și mai tineri – U15. La această competiție a participat 6 echipe, care au jucat în data de 6 octombrie 2018 un turneu preliminar la Odorheiu Secuiesc, respectiv la Miercurea Ciuc, și câstigători AFC Odorheiu Secuiesc și FK Csikszereda Miercurea Ciuc vor juca în data de 12 și 13 octombrie 2018 meciuri tur-retur pentru trofeul de campion județean. La aceast competitie a participat aproximativ 108 de jucători și antrenori. Echipa câstigătoare va participa la etapa națională a competiției.

Scopul AJF Harghita este ca prin proiectele pe care le am facut si vom dezvolta în următorii ani să creștem exponențial numărul persoanelor implicate în fenomenul fotbalistic, atractivitatea și vizibilitatea jocului de fotbal, precum și să creăm noi oportunități. Succesul jocului de fotbal și al spectacolului fotbalistic depinde foarte mult de identificarea viitorilor performeri și de metodele de pregătire pe care le vom implementa. Pentru că performanța și dezvoltarea jocului de fotbal sunt priorități în sine pentru noi, prin proiectul asta ne vom asigura ca fiecare copil, fiecare performer în devenire, să fie cât mai bine pregătit pentru cariera sportivă.

Competiția: Un joc se dispută între două echipe compuse fiecare din cel mult 11 jucători, dintre care unul este portar.Durata unui joc este de 70 de minute, împărțită în două reprize egale a câte 35 de minute, cu o pauză care nu va depăși 15 minute. Pe toată durata jocului se pot efectua cel mult 7 înlocuiri de jucători (de fiecare echipă), cu mențiunea că, în partea a doua a jocului (repriza a doua), fiecare echipă poate efectua înlocuirile de jucători în maxim trei opriri ale jocului. Identificarea jucătorilor juniori în competițiile rezervate acestora se face pe baza carnetului de legitimare și a cărții de identitate sau pașaportului conform ROAF. În cazul jucătorilor care nu au implinit vârstă de 14 ani, identificarea se va face în baza certificatului de naștere în original și a adeverinței de elev cu fotografie (fotografia trebuie să fie ștampilată de către unitatea școlară iar adeverința trebuie semnată și ștampilată de către directorul unității de învățământ). La meciurile din campionat (etapa județeană) asistența medicală va fi asigurată conform regulamentelor județene în vigoare. Comisia Județeană de Arbitri va delega arbitri la competiția județeană.

Obiectivul principal este stimularea emulaţiei la nivelul jucătorilor, echipelor de juniori, antrenorilor, asociaţiilor judeţene de fotbal, autorităţilor locale, mediului de afaceri şi publicului pentru susţinerea şi promovarea reprezentativelor/echipelor judeţene de juniori. Realizarea unei baze largi de selecţie pentru echipele naţionale de juniori şi cuprinderea în selecţie a celor mai valoroşi juniori. Ridicarea nivelului de pregătire a acestor jucători, precum şi a antrenorilor printr-on schimb de experienţă fructuos.

 

Acțiunea este finanțată de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Harghita și parte a programului România 100.

Jun C, 2004

 

Zona Odorhei: 29.09.2018

AFC Odorheiu Secuiesc-CS Viitorul Gheorgheni 3-0

AFC Odorheiu Secuiesc-CSS Odorheiu Secuiesc 5-0

CS Viitorul Gheorgheni-CSS Odorheiu Secuiesc 4-2

 

Tabel:

1.      AFC Odorheiu Secuiesc    6p

2.      CS Viitorul Gheorgheni    3p

3.      CSS Odorheiu Secuiesc    0p

 

Zona Ciuc: 29.09.2018

FK Csikszereda-Miercurea Ciuc-AS Szefite Sansimion 9-0

FK Csikszereda-Miercurea Ciuc-AS Ezustfenyo Ciceu 10-0

AS Szefite Sansimion-AS Ezustfenyo Ciceu 2-1

 

Tabel:

1.      FK Csikszereda Miercurea Ciuc  6p

2.      AS Szefite Sansimion                   3p

3.      AS Ezustfenyo Ciceu                    0p

 

Final- Tur: 12.10.2018

FK Csikszereda Miercurea Ciuc-AFC Odorheiu Secuiesc

Final- Retur: 13.10.2018

AFC Odorheiu Secuiesc-FK Csikszereda Miercurea Ciuc

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP