Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a AJF Hunedoara

27 August 2019, la ora 10:43 / Publicat în Comunicate AJF / 280 vizualizări

Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a AJF Hunedoara

 Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara din data de 26 august 2019

Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, statutar constituită, conform art.32 din Statutul AJF Hunedoara, prezenți în sală mai mult de 2/3 din numărul delegaților cu drept de vot, respectiv 35 de membrii afiliati prezenți cu drept de vot, dintr-un  număr de 45 membri afiliați, au luat următoarea HOTĂRÂRE:

1. Aprobă ordinea de zi a ședinței;

2. Ia act de alocuțiunea președintelui AJF Hunedoara;

3. Aprobă nominalizarea scrutatorilor, comisiei de validare a voturilor a comisiei electorale, comisiei de soluționare a contestațiilor;

4. Aprobă nominalizare celor 3 perosane pentru întocmirea procesului verbal oficial;

5. Aprobă în unanimitate alegerea D-lui LIGA Adrian Cristian ca Vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, pentru o perioadă echivalentă cu perioada de mandat neîndeplintă de Dl Coroiescu Cristian Cornel;

6. Împuternicește pe Dl Petrean Cristian, președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, să semneze procesul verbal inclusiv prezenta HOTĂRÂRE și să facă toate demersurile necesare în vederea înregistrării acestuia în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor de pe lângă Judecătoria Deva, acesta fiind împuternicit să reprezinte AJF Hunedoara în fața oricărei instituții ori organe de stat sau private precum și persoane fizice.

Prezenta HOTĂRÂRE  a fost aprobată în unanimitate de către Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, din data de 26 august 2019.

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP