BARAJ LIGA 3

26 Ianuarie 2022, la ora 13:12 / Publicat în Comunicate AJF de Gheorghe Nicolaie / 206 vizualizări

BARAJ LIGA 3

 

🔉🔉🔉
⚽️ La întâlnirea care a avut loc la Cheile Grădiștei, Federația Română de Fotbal a stabilit împreună cu reprezentanții Asociațiilor județene de fotbal ca echipele campioane județene să fie anunțate până pe data de 12.06.2022. Barajul interjudețean pentru promovare în liga 3 va avea loc în dublă manșă, primul meci fiind programat în data de 18.06.2022, iar cel de-al doilea în data de 25.06 2022.
⚽️ La nivel național au fost stabilite 7 regiuni geografice a câte 6 județe, județul nostru fiind repartizat în regiunea cu nr.6 care mai are în componență județele Călărași, Giurgiu, Prahova, Ilfov și municipiul București. Prin tragere la sorți, cele 6 câștigătoare a competițiilor județene din regiunea noastră vor fi împerecheate câte 2 echipe, acestea urmând să se întâlnească în dublă manșă în datele menționate mai sus, astfel încât învingătoarele vor promova în Liga 3.
⚽️ Echipele participante la barajul pentru promovare în Liga 3 trebuie să prezinte Certificatul de Identitate Sportivă ( CIS) eliberat de MTS.
⚽️ Pentru orice alte informații vă așteptăm la sediul AJF Ialomița!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP