CURSURI DE PERFECȚIONARE LICENȚA UEFA B, perioada mai – noiembrie 2024

16 Mai 2024, la ora 17:48 / Publicat în Comunicate AJF de Iasi Administrator / 119 vizualizări

CURSURI DE PERFECȚIONARE LICENȚA UEFA B, perioada mai – noiembrie 2024

 Conform Convenției UEFA a Antrenorilor 2020, referitoare la procesul de reînnoire a cardurilor de licență UEFA, cardul are o perioadă de valabilitate de doar 3 ani. 

Pentru ca un card de licență UEFA să fie reînnoit, antrenorul deținător al cardului trebuie să participe la minim 15 ore de formare profesională continuă (3 cursuri de perfecționare a câte 5 ore fiecare) pentru nivelul fotbalului căruia i se adresează (fotbal de bază, amator, elită, profesionist) pe parcursul celor trei ani de valabilitate.

În perioada mai – noiembrie 2024, cursurile de perfecționare pentru licența UEFA B se vor organiza exclusiv fizic, în cadrul Centrelor Zonale de perfecționare în vederea reînnoirii licenței UEFA B.

  • Deținătorii licenței UEFA B au în vedere următoarele aspecte:
    • Deținătorul licenței UEFA B CU ANGAJAMENT se va înscrie și va participa la cursurile de perfecționare în cadrul Centrului Zonal de care aparține județul în care activează ca antrenor;
    • Deținătorul licenței UEFA B FĂRĂ ANGAJAMENT se va înscrie și va participa la cursurile de perfecționare în cadrul Centrului Zonal de care aparține județul în care are domiciliu.
  • Fiecare antrenor va participa la numărul de cursuri de care are nevoie pentru a-și reînnoi licența (unul, două sau trei cursuri).

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP