HOTARARE COMITET EXECUTIV PROVIZORIU DIN DATA DE 11.04.2022

12 Aprilie 2022, la ora 00:57 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 730 vizualizări

HOTARARE COMITET EXECUTIV PROVIZORIU DIN DATA DE 11.04.2022

  Proces verbal

Incheiat astazi 11.04.2022 ora 17:30 cu prilejul intrunirii Comitetului Executiv provizoriu in urmatoarea componenta:
Buhac Constantin-Membru-Prezent
Chiriac Iordan-Membru-Prezent
Grigore Stelian-Membru-Absent
Vlad Loliceru-Membru- Contactat telefonic
Ionut Coza-Presedinte CJA-Prezent
Blagoe Daniel-Secretar General-Prezent
 
Comitetul Executiv provizoriu al AJF Ilfov hotaraste:

1.   Amanarea Adunarii Generale avand in vedere lipsa unui presedinte al Comisiei de Cenzori (presedintele Comisiei de Cenzori a demisionat). Se demareaza angajarea unui alt expert contabil care sa indeplineasca functia de presedinte al Comisiei de Cenzori.
2. . Delegarea Comisiei de Omologari in vederea verificarii stadiului omologarii provizorii pentru stadioanele ISLAZ, SABARENI si PASAREA.
3.   Comisia de Competitii va opri programarile meciurilor pe terenul cu gazon artificial din cadrul bazei sportive Berceni pentru toate jocurile cu 11 jucatori (11x11) pana la omologarea terenului cu gazon artificial.
4.   Toate meciurile din Liga 4 se vor desfasura obligatoriu cu prezenta Ambulantei, conform ROAF AJF ILFOV. Jocurile de la toate celelalte categorii competitionale se vor organiza si desfasura conform legislatiei in vigoare.
5.   Se convoaca toate cluburile cu echipe OLD-BOYS pentru clarificarea situatiei financiare avand in vedere prejudiciul constatat in urma raportului preliminar al Comisiei de Cenzori - pana la data de 15.04.2022.
Se va lua legatura cu Secretarul General al AJF ILFOV, Blagoe Daniel si domnul Porumbacu Mugurel - Comisia de Competitii.
6.   Comisia Judeteana de Arbitri va beneficia lunar de suma de 2000 lei, in perioada desfasurarii competitilor.
7.   Sanctiune potrivit Regulamentului Disciplinar Intern prin interzicerea exercitarii oricarei activitati legate de fotbal, conform articolului 13, lit.e, R.D.I. pentru domnii Sange Niculae si Bratu Iulian ca urmare a Raportului Comisiei de Cenzori si ale declaratiilor reprezentantilor cluburilor cu echipe in Campionatul de Old Boys si aduse in vederea Comitetului Executiv provizoriu, pana la recuperarea prejudiciului si expunerea de motive in cadrul  urmatoarei Adunari Generale.
8.    Domnii Sange Niculae si Bratu Iulian fosti membrii ai Comisiei de Competitii sunt somati sa restituie catre Secretarul General al AJF Ilfov, Blagoe Daniel, documentele ce contin fisele sportivilor utilizate pentru operarea in Football Connect in termen de 48 ore.
9.    Se deleaga Secretarul General si Comisia de Competitii sa clarifice situatia financiara a membrilor afiliati prin convocarea acestora la sediul AJF Ilfov  in vederea incheierii raportului final al Comisiei de Cenzori. 
 
                 - Prezentele hotarari au caracter executoriu si se considera aduse la cunostinta membrilor afiliati din momentul postarii pe site-ul AJF Ilfov!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP