Comunicat - În atenția echipelor de seniori din Ligile 4 și 5

20 Mai 2021, la ora 11:49 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 2190 vizualizări

Comunicat - În atenția echipelor de seniori din Ligile 4 și 5

Cu mare bucurie vă informăm că, după ce am reușit să organizăm competiția în urma căreia am desemnat reprezentanta Maramureșului la barajul de promovare în Liga 3, începând din 30 mai reluăm activitatea pentru toate echipele care doresc să participe în campionatele județene, ediția 2020/2021, respectiv în Cupa României.
 
⚽ 30 mai - etapa I din Cupa României
 
Startul îl vor da duminică, 30 mai, echipele înscrise în Liga 5, care vor disputa etapa 1 din Cupa României. Este vorba despre Gloria Culcea, Măgura Coaș, Speranța Cernești, AS Mireșu Mare, PHP Iadăra, Viitorul Gârdani, Gloria Sălsig, Unirea Săsar și CF Lăpușul Românesc.
 
⚽ Ședință cu delegații echipelor din Liga 5
 
Rugăm delegații acestor echipe să fie prezenți marți, 25 mai, începând cu ora 11.00, la ședința organizată la sediul AJF Maramureș. Vor fi discutate condițiile de organizare a jocurilor și se va efectua tragerea la sorți atât pentru prima etapă din Cupa României, cât și pentru etapele din Liga 5.

⚽ Primul weekend din iunie, încep Ligile 4 și 5
 
Primul weekend din luna iunie aduce prima etapă din Ligile 4 și 5. În Liga 4 s-au înscris: Minerul Baia Sprie, CS Fărcașa, Rapid Satu Nou de Sus, Carmen Satulung, Lăpușul Tg. Lăpuș, Groșii Bradul Țibleșului - în seria Sud; respectiv Iza Dragomirești, Salina Ocna Șugatag, Zorile Moisei, Recolta Săliște, Metalul Bogdan Vodă și Bradul Vișeu de Sus - în seria Nord.
 
⚽ Ședință cu delegații echipelor din Liga 4
 
Pentru delegații echipelor de Liga 4 ședința va avea loc miercuri, 26 mai, tot de la ora 11.00 și tot la sediul AJF Maramureș. 
 
Vă rugăm ca în cel mai scurt timp posibil să vă definitivați loturile de jucători și să vă achitați datoriile financiare.
 
Abia așteptăm să ne revedem cu bine la stadion! Baftă tuturor participanților în ediția 2020/2021 a campionatelor județene și în Cupa României!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP