COMUNICAT - În atenția membrilor afiliați

22 Decembrie 2020, la ora 09:17 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 1609 vizualizări

COMUNICAT - În atenția membrilor afiliați

Cu speranța că, în momentul citirii acestui comunicat, sunteți cu toții sănătoși, vă informez cu bucurie că am implementat cu succes proiectul depus la Consiliul Județean Maramureș ”Dezvoltarea activității fotbalistice în județul Maramureș, la nivel de copii, juniori și seniori”. Toate materialele sportive achiziționate vor fi distribuite către cluburile afiliate în cursul lunii ianuarie 2021.

2019 - mingi, echipament de joc și prezentare, fanioane de colț, cupe, diplome, medalii

După cum știți, în 2019, în urma unui parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, am obținut o finanțare în valoare de 500.000 lei, din care Asociația Județeană de Fotbal Maramureș a achiziționat: 850 mingi (de joc și de antrenament), 40 kit-uri de materiale sportive (echipament de joc și treninguri de prezentare) pentru echipele participante în competițiile L4 și L5, respectiv 50 seturi fanioane de colț, pentru toate terenurile omologate pe care se desfășoară competiții organizate de către AJF Maramureș. 

De asemenea, am premiat cu cupe și diplome ocupantele primelor locuri din clasamentele tuturor competițiilor organizate de AJF Maramureș, respectiv cu medalii pe toți jucătorii componenți ai acestor echipe.

2020 - mingi, plase de porți, echipament arbitri și observatori

În acest an, cu toate că din cauza pandemiei s-au oprit toate competițiile la nivel de fotbal amatori (desfașurându-se doar antrenamente și jocuri amicale), AJF Maramureș a reușit să implementeze un nou proiect în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, în baza Legii 350/2005, în valoare de 230.000 lei (184.000 lei fiind contribuția Consiliului Județean și 46.000 contribuția Asociației Județene de Fotbal, reprezentând 20% din valoarea proiectului).

În baza proiectului, am continuat achiziționarea de materiale sportive pentru echipele afiliate, respectiv 700 mingi (de joc și de antrenament) pentru copii, juniori și seniori. De asemenea, am mai făcut un pas în echiparea terenurilor de joc. Dupa cum vă spuneam anterior, în 2019 am distribuit fanioane de colț, iar în acest an am achiziționat pentru toate terenurile plase de porți (50 de seturi).

Dacă anul trecut s-au acordat kit-uri de echipament tuturor echipelor de seniori participante în competițiile organizate de AJF Maramureș, în 2020 am achiziționat 100 kit-uri destinate arbitrilor (echipament de joc, trening și tricou de prezentare). De asemenea, din fonduri proprii, am achiziționat geci de prezentare pentru toți observatorii (30 bucăți). Astfel, toți participanții la competițiile organizate de AJF Maramureș (la nivel de seniori) se vor prezenta la jocuri cu echipamente profesionale.
 

 
Finala Maramureșului, joc de baraj pentru Liga 3 și bucuria unei promovări

Doresc să vă informez că, în ultimii doi ani, am reușit să elaborăm și să implementăm - în parteneriat cu Consiliul Județean, căruia îi mulțumim - proiecte în valoare de 730.000 lei, bani care au fost folosiți exclusiv în folosul cluburilor afiliate și al colaboratorilor (arbitri, observatori). Pe plan sportiv am organizat competițiile din ediția 2019/2020 la toate nivelurile: seniori (L4, L5, Cupa României), juniori (U11, U13, U15, U17, U19) și copii (competițiile de iarnă ”Gheorghe Ola” și” Gheorghe Ene” - U10 și U9).

Am fost printre puținele județe din țară care și-au asumat în 2020 organizarea unui joc de baraj (respectând toate protocoalele medicale impuse) pentru a desemna echipa câștigătoare a campionatului județean L4. În urma acestui joc, echipa câștigătoare, Progresul Șomcuta Mare, a reprezentat Maramureșul la jocul de baraj pentru promovarea în L3, iar echipa învinsă, CSM Sighetu Marmației, a fost reprezentanta noastră în Cupa României.

AJF Maramureș s-a ocupat de asemenea de organizarea meciului de baraj care a avut loc la Satu Mare cu reprezentanta județului Sălaj, iar în urma acestui joc ne-am bucurat împreună cu echipa Progresul Șomcuta Mare pentru promovarea în Liga 3.

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș mulțumește tuturor membrilor afiliați și colaboratorilor pentru încrederea și susținerea acordate și vă urează un Crăciun Fericit și An Nou cu multe realizări, sănătate și numai bucurii!

Cu prietenie,
Zoltan Szekely - președinte AJF Maramureș
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP