CONVOCATOR - Adunarea Generală are loc în 25 martie

28 Februarie 2019, la ora 11:38 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 370 vizualizări

CONVOCATOR - Adunarea Generală are loc în 25 martie

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) convoacă reprezentanții cluburilor afiliate la Adunarea Generală programată pentru 25 martie 2019.

În 25 martie, de la ora 12.00, are loc Adunarea Generală a AJFMM, în sala de ședințe a Complexului Național Sportiv „Lascăr Pană” Baia Mare (fosta DJTS). Principalul punct pe ordinea de zi este alegerea unui nou președinte al AJFMM, dat fiind că președintele ales în iunie 2018, Cristian Balaj, și-a dat demisia în urma numirii sale în funcția de președinte al Asociației Naționale Anti-Doping. Un singur candidat și-a depus dosarul pentru funcția de președinte al AJFMM. Este vorba despre Zoltan Szekely (foto) - președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor din Maramureș și membru în Comisia Centrală a Arbitrilor din România. Dosarul de candidatură a fost validat azi în cadrul Biroului Executiv al AJFMM.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale mai figurează: prezentarea și aprobarea raportului privind starea financiară în anul 2018; prezentare privind prevenirea și combaterea incidentelor pe terenurile de fotbal din județ; prezentarea raportului de activitate al AJFMM pe anul 2018.

Prezența câte unui reprezentant din partea fiecărui membru afiliat al AJFMM la Adunarea Generală este obligatorie.

Pentru mai multe informaţii, membrii afiliaţi se pot adresa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş (Bulevardul Unirii 11J, Baia Mare; telefon 0262-221034; e-mail: [email protected]).
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP