Plimob și Academica, locul I la A1 și în Cupa României

25 Mai 2023, la ora 10:31 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 391 vizualizări

Plimob și Academica, locul I la A1 și în Cupa României

Plimob Sighetu Marmației este campioana Maramureșului la juniori A1. Academica Recea s-a impus în faza județeană a Cupei României. Ambele finale s-au jucat ieri pe Stadionul Solovan din Sighetu Marmației.
 
Două finale a programat ieri Asociația Județeană de Fotbal Maramureș pe Stadionul Solovan din Sighetu Marmației. 
 
Prima a fost cea a juniorilor A1: CSO Minerul Baia Sprie - CS Plimob Sighetu Marmației 1-5 (0-2). Au fost premiate cele două finaliste cu medalii, cupe și diplome. De asemenea, a fost acordat un premiu special jucătorului Ciprian Racz de la Minerul, golgeterul competiției cu 15 goluri. Plimob va evolua în 31 mai în deplasare în turul 1 eliminator în compania campioanei din Bihor.
 
 
 
A urmat finala Cupei României: ACS Avântul Bârsana - CS Academica Recea 6-3 (2-2 după prelungiri, 2-2 după 90 de minute, 2-1 la pauză). Finalistele au fost premiate cu medalii, cupe și diplome din partea AJFMM. Academica se califică în faza regională a competiției, unde Maramureșul face parte din zona Nord-Vest, alături  Bihor, Bistrița Năsăud, Cluj, Satu Mare și Sălaj. Prin tragere la sorți, în fiecare regiune vor fi stabilite câte două grupe, urmând ca acestea să joace fiecare cu fiecare. Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, cele  șapte învingătoare calificându-se în turul 1, acolo unde se vor alătura competiției și primele echipe de Liga 3.
 
 
AJFMM mulțumește sponsorului Top Market, alături de care a dus la bun sfârșit un nou sezon de Cupa României în Maramureș. De asemenea, AJFMM mulțumește pentru colaborarea în organizarea celor două finale Primăriei și Consiliului Local, Clubului Sportiv Municipal și Clubului Sportiv ”Emeric Dembroschi”, toate din Sighetu Marmației. Celor două reprezentante ale Maramureșului, multă  baftă!
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP