Se reia Turneul Speranțelor

05 Martie 2020, la ora 12:58 / Publicat în Comunicate AJF / 533 vizualizări

Se reia Turneul Speranțelor

În 8 martie, Turneul Speranțelor programează pentru selecționata Maramureșului joc în deplasare, la Oradea. În tur victoria a fost a selecționatei din Bihor, la scorul de 8-1.
 
Lotul Maramureșului pentru meciul din 8 martie: Casian Lung (Electrica Baia Mare) și Denis Recean (Minaur Baia Mare) - portari, Mark Lihet (Plimob Sighetu Marmației), Erwin Szoke (Sporting Maramureș) și Raul Paul (Plimob) - fundași laterali; Raul Gavrău (Electrica), Cristian Berci (Plimob) și Paul Pop (Plimob) - fundași centrali; Andrei Oros (Sporting), Mario Suket (Electrica) și Antonio Suciu (Plimob) - mijlocași laterali;  Luca Coceriuc (Plimob), Bogdan Andrasi (Sporting) și Mario Coza (Electrica) - mijlocași centrali; Dani Pop (Electrica), Raul Topan (Sporting) și Raul Babota (Plimob) - atacanți.

Meciurile Maramureșului - faza interjudețeană a Turneului Speranțelor, ediția 2019/2020
Etapa 1: Maramureș - Bistrița-Năsăud 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Raul Topan de la Sporting Maramureş);
Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Antonio Suciu de la CSŞ 2 Baia Mare şi Andrei Orosz de la Sporting Maramureş);
Etapa 3: Maramureș - Sălaj 1-2 (golul pentru MM a fost înscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramureș);
Etapa 4: Maramureș - Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);
Etapa 5: Cluj - Maramureș 6-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Luca Cocieruc și Raul Paul, ambii de la Plimob Sighetu Marmației);
Etapa 6: Bistrița-Năsăud - Maramureș 4-1 (golul pentru MM a fost înscris de Antonio Suciu de la CSȘ 2);
Etapa 7: Maramureș - Satu Mare 8-4 (golurile maramureșenilor au fost înscrise de: Emanuel Topan 2, Daniel Pop 2, Darius Suciu 2, Luca Coceriuc și Mario Coza);
Etapa 8: Sălaj - Maramureș 0-5 (golurile maramureșenilor au fost înscrise de Antonio Suciu, Luca Coceriuc, Andrei Orosz, Bogdan Andrasi și Raul Topan).
 
Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, proiect care se adresează la această a treia ediție jucătorilor născuți în 2006 (Under 14). Scopul este selecția și formarea noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. Prima fază a proiectului este cea interjudețeană și a început în septembrie 2019, urmând a se finaliza în martie 2020. 44 de echipe împărțite în 8 regiuni participă la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor, selecționata județului nostru făcând parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.
 
Peste 45 de copii au participat la cele trei trialuri organizate în Maramureș pentru stabilirea selecționatei care reprezintă județul la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor.
 
Cosmin Kovacs de la Plimob în ediția 2017/2018 a proiectului Turneul Speranțelor, respectiv Angel Onea şi Elias Rabecz tot de la Plimob în 2018/2019 sunt maramureşenii care au ajuns până în faza finală a proiectului, fiind monitorizaţi de antrenorii selecţionatelor naţionale.
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP