UNDER 19 INTERJUDEȚEAN - FC Suciu de Sus vs CSM Olimpia Salonta

05 Iunie 2019, la ora 06:49 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 1460 vizualizări

UNDER 19 INTERJUDEȚEAN - FC Suciu de Sus vs CSM Olimpia Salonta

Joi, 6 iunie, începând cu ora 17.00, FC Suciu de Sus - campioana Maramureșului la Under 19 - va întâlni pe propriul teren echipa numărul 1 la această categorie de vârstă din județul Bihor, CSM Olimpia Salonta. Meciul este programat de prima manșă a etapei interjudețene.

În Seria Sud a Ligii a patra din Maramureș, FC Suciu de Sus a bifat 18 victorii din tot atâtea meciuri. Echipa antrenată de Dinu Cociș a avut cel mai prolific atac din Sud (119 goluri înscrise), precum și cea mai puternică apărare (17 goluri primite). Din postura de câștigătoare a seriei Sud, FC Suciu a jucat finala Maramureșului cu Plimob Sighetu Marmației, campioana seriei Nord. Victoria a revenit celor din Sud, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, CSM Olimpia Salonta s-a impus în Liga 4 juniori din județul Bihor, câștigând 24 de partide, bifând 3 egaluri și suferind o singură înfrângere. Cu 100 de goluri date, bihorenii au avut al treilea cel mai bun atac al campionatului. Primind doar 13 goluri, adversarii maramureșenilor s-au remarcat cu cea mai puternică apărare din Liga 4 juniori a Bihorului.

În prima manșă a etapei interjudețene, mâine, 6 iunie, are loc meciul dintre FC Suciu de Sus și CSM Olimpia Salonta - reprezentanta județului Bihor. Partida va avea loc în Suciu de Sus, cu începere de la ora 17.00. Jocul va fi condus de Kovacs Szabolcs (Carei), asistat de Zsigrai Marina Cătălin Adrian (Satu Mare) și Popescu Tudor (Satu Mare). Manșa retur este programată pentru duminică, 9 iunie, tot de la ora 17.00, în Salonta. Câștigătoarea dublei confruntări se va califica în etapa semifinală, care se va disputa în perioada 14-16 iunie.
 

În sezonul precedent, Minaur Baia Mare a fost campioana Maramureșului. Băimărenii au întâlnit în etapa interjudețeană echipa CSM Victoria Carei. Cu scorul general de 9-8, sătmărenii au fost cei care au mers mai departe.

Fotografii de la finala juniorilor Under 19 în Maramureș găsiți aici. Cronica finalei o puteți citi aici.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP