UNDER 19 - Suciu de Sus, parcurs victorios întrerupt în turneul semifinal

19 Iunie 2019, la ora 07:45 / Publicat în Comunicate AJF / 259 vizualizări

UNDER 19 - Suciu de Sus, parcurs victorios întrerupt în turneul semifinal

După 21 de victorii în tot atâtea jocuri, FC Suciu de Sus și-a întrerupt șirul succeselor din sezonul 2018/2019 la turneul semifinal zonal. În Siret, maramureșenii au jucat patru partide, câștigând un singur meci, ratând astfel calificarea la turneul final Under 19.

18 meciuri a jucat FC Suciu de Sus în Seria Sud a Ligii a patra - juniori, sezonul 2018/2019, echipa antrenată de Dinu Cociș obținând 18 victorii și câștigând seria. În finala Maramureșului, FC Suciu de Sus s-a impus cu 2-1 în fața campioanei Nordului - Plimob Sighetu Marmației. A urmat etapa interjudețeană, în cadrul căreia maramureșenii au trecut cu scorul general de 3-0 de campioana Bihorului, CSM Olimpia Salonta, calificându-se astfel la turneul semifinal al zonei 1, care a avut loc în 14-18 iunie în Siret.

După 21 de victorii în tot atâtea jocuri, la turneul semifinal maramureșenii au suferit prima înfrângere a sezonului: 0-8 cu ACS Sporting Apahida, echipă care - de altfel - s-a și calificat la turneul final care va avea loc în 20 și 21 iunie. Gazdele de la CS Zimbru Siret au trecut cu 5-4 de FC Suciu de Sus. Tot înfrângere au suferit maramureșenii și în al treilea joc de la turneul semifinal: 0-2 cu LPS Bacău. Ultima partidă din Siret a adus și prima și singura victorie a elevilor lui Dinu Cociș la turneul semifinal: 2-1 cu ACS Sporting Iași.

Galerie foto de la finala Maramureșului.

Galerie foto de la turneul semifinal.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP