Informari si comunicate AJF
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...

FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae


Publicat in data de 03-12-2018, la ora 07:59

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin, o competiție destinată fetițelor născute în 2004 și mai mici, legitimate sau nu.

Se va juca în sistem 5+1, fiecare echipă urmând să prezinte un tabel cu maximum 10 jucătoare. Un meci va fi format din două reprize a câte 15 minute. Competiția se va derula în 8 decembrie, începând cu ora 10.00, în sala de sport din Șomcuta Mare.

Echipe participante: Independența Baia Mare, Școala Generală Cicârlău, Satulung, Școala Generală Bârsău de Sus (Satu Mare) formează Grupa A; ASS Băița de sub Codru, Venus Maramureș, Școala Generală Băsești și ACS Daliana Carei (Satu Mare) fac parte din Grupa B.

Programul meciurilor: Independența - Satulung, Băița - Băsești, Cicârlău - Bârsău, Carei - Venus, Independența - Bârsău, Băița - Carei, Cicârlău - Satulung, Venus - Băsești, Cicârlău - Independența, Băița - Venus, Satulung - Bârsău, Băsești - Carei.

Vor fi premiate echipele care vor urca pe podium, cel mai bun portar și golgheterul turneului, cea mai tehnică jucătoare din fiecare echipă. Toate grupările vor primi cadouri surpriză.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe