Informari si comunicate AJF
07-01-2019
PROMOVARE LIGA 3 - Baraj în 15 și 22 iunie

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia se vor disputa în 15 iunie (turul) și în 22 iunie (returul).

detalii...
07-01-2019
PROGRAMARE FRF - Maramureșul, la vize în 19 februarie

Cluburile din Maramureș care sunt afiliate la Federația Română de Fotbal și participă la competițiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marți, 19 februarie.

detalii...
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...

FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi


Publicat in data de 10-12-2018, la ora 09:07

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Mingi, cupe, diplome și dulcuri au răsplătit micile fotbaliste care s-au întrecut într-o competiție plină de fair play și de voie bună.

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) au organizat Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin, o competiție destinată fetițelor născute în 2004 și mai mici, legitimate sau nu. S-au înscris la turneu opt echipe din trei județe: Independența Baia Mare, Satulung, Școala Generală Bârsău de Sus (Satu Mare), Olimpia Gherla (județul Cluj) au format Grupa A; ASS Băița de sub Codru, Venus Maramureș, Școala Generală Băsești și ACS Daliana Carei (Satu Mare) au făcut parte din Grupa B.

Competiția s-a disputat în sala de sport din Șomcuta Mare, în sistem 5+1. Meciurile au fost arbitrate de Emil Kemenes, președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul AJFMM.

Rezultatele meciurilor în grupe: Independența - Satulung 11-0, Băița - Băsești 1-1, Gherla - Bârsău 0-3, Carei - Venus 1-4, Independența - Bârsău 0-0, Băița - Carei 0-2, Gherla - Satulung 7-0, Venus - Băsești 4-0, Gherla - Independența 0-5, Băița - Venus 1-3, Satulung - Bârsău 0-3, Băsești - Carei 0-1.

Finala mică: Bârsău - Carei 1-1 (după timpul regulamentar de joc), 6-5 (după lovituri de departajare). Finala mare: Independența - Venus 6-2.

Clasament Cupa Moș Nicolae - ediția 2018
1. Independența Baia Mare
2. ACS Venus Maramureș
3. Școala Generală Bârsău de Sus
4. ACS Daliana Carei
5. Olimpia Gherla
6. ASS Băița de sub Codru
7. Școala Generală Băsești
8. Satulung

Fiecare echipă și-a desemnat cea mai bună jucătoare, premiul constând într-o diplomă și o minge oferite de AJFMM. Cel mai bun portar al Cupei Moș Nicolae a fost Florina Bal (Gherla), în timp ce Denisa Onanie (Venus), cu 6 goluri, a fost golgheterul turneului. Diplome și mingi au primit din partea AJFMM și aceste jucătoare. Echipele clasate pe locurile I-III au fost răsplătite cu cupe și diplome, toate grupările de la Cupa Moș Nicolae au primit de la AJFMM mingi. Cu ajutorul ACS Venus Maramureș, Moș Nicolae a venit la fiecare mică fotbalistă cu daruri dulci.

Mingile au fost oferite de către AJFMM în baza parteneriatului cu Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion.  Mai multe fotografii de la eveniment, pe contul oficial de Facebook al AJFMM.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe