In atentia membrilor afiliati!

08 Mai 2020, la ora 11:27 / Publicat în Comunicate AJF / 1151 vizualizări

In atentia membrilor afiliati!


IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI !

   

 

    In data de 7 Mai 2020 a avut loc videoconferinta organizata de catre Federatia Romana de Fotbal impreuna cu Presedintele Razvan Burleanu, dedicata Asociatiilor Judetene de Fotbal.

    Principalele subiecte discutate au fost urmatoarele: 

·        Posibilitatea reluarii activitatii fotbalistice la nivel judetean: au fost avansate ca date probabile - 1 Iunie 2020 sau 15 Iunie 2020 (cel mai probabil), numai daca autoritatile statului permit acest lucru si adopta masuri de relaxare in functie de evolutia pandemiei de coronavirus.

·     Toate jocurile se vor disputa fara spectatori.

·        Perioada de transferuri din vara 2020 va fi modificata cu acceptul forului international, urmand ca transferurile de jucatori sa se faca ulterior finalizarii editiei de campionat 2019/2020.

·      Jucatorii legitimati pentru echipele lor la data de 16 Martie 2020 vor avea drept de joc pana la finalul editiei de campionat 2019/2020.

·        Jucatorii juniori legitimati la echipe de seniori vor avea drept de joc in competitiile de seniori.

·        Necesitatea reluarii activitatii Comisiilor Jurisdictionale.

·      Barajul de promovare din Liga a 4-a in Liga a 3-a sa se desfasoare in grupe de catre 3 echipe, sistem turneu, fiecare cu fiecare, pe teren neutru, urmand a promova in Liga a 3-a ocupanta primului loc din fiecare grupa.

·        Data probabila a disputarii jocurilor de baraj pentru promovarea din Liga a 4-a in Liga a 3-a - inceputul lunii August.

·        Pentru a putea participa in Liga a 3-a, editia 2020/2021, echipele care promoveaza din Liga a 4-a, trebuie sa depuna la FRF dosarul de licentiere (conform precizarilor de pe site-ul FRF).

·      Stabilirea sistemelor de desfasurare ale Campionatelor Judetene - Liga a 4-a, Liga a 5-a se va face tinand cont de urmatoarele aspecte: datele probabile de reluare a activitatii, numarul de etape ramase de disputat din actualul sezon, necesitatea desfasurarii unui numar mai mic de jocuri daca timpul avut la dispozitie impune acest lucru, data limita de transmitere catre FRF a castigatoarei Ligii a 4-a, data organizarii jocurilor de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a.

·        Etapele din cadrul Cupei Romaniei vor fi programate in functie de programele de desfasurare ale campionatelor Ligii a 4-a si Ligii a 5-a intocmite de Comisia de Competitii a AJF Olt.

·     Toate deciziile vor fi luate in conformitate cu prevederile legale in vigoare, cu consultarea membrilor afiliati si cu aprobarea prealabila a FRF.

 

          Pe masura intrarii in posesia altor informatii de interes, cu privire la urmatorii pasi de urmat, acestea vor fi comunicate membrilor afiliati prin afisare pe site-urile AJF Olt.

         

 

          Cu cele mai bune ganduri,

          Presedinte AJF Olt,

          Prof. George Constantinescu

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP