IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

15 Iunie 2020, la ora 14:30 / Publicat în Comunicate AJF de George Constantinescu / 1076 vizualizări

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

 

 

          Luni - 15 Iunie 2020, a avut loc sedinta Biroului Executiv al AJF Olt, care a avut ca puncte principale pe ordinea de zi - analiza optiunilor membrilor afiliati cu privire la variantele de reluare a competitiilor fotbalistice judetene si stabilirea pentru fiecare Liga si Serie in parte a variantei de incheiere a sezonului competitional 2019/2020.

            In urma centralizarii voturilor exprimate de catre membrii afiliati cu privire la variantele de reluare a competitiilor fotbalistice judetene, rezultatele au fost urmatoarele:

 

Liga a 4-a - 15 echipe participante

 

·         Varianta 1 -  3 voturi

·         Varianta 2 -  2 voturi

·         Varianta 3 -  1 vot

·         Varianta 4 -  9 voturi

 

Liga a 5- a - Seria 1 - 14 echipe participante 

·         Varianta 1 -  2 voturi

·         Varianta 2 -  4 voturi

·         Varianta 3 -  8 voturi

·         Varianta 4 -  0 voturi

Liga a 5- a - Seria 2 - 12 echipe participante

·         Varianta 1 -  7 voturi

·         Varianta 2 -  1 vot

·         Varianta 3 -  3 voturi

·         Varianta 4 -  1 vot

Liga a 5- a - Seria 3 - 7 echipe participante

 

·         Varianta 2 -  1 vot

·         Varianta 3 -  1 vot

·     5 echipe din cele 7 participante au optat pentru a nu mai disputa niciun joc in sezonul competitional 2019/2020 si inghetarea clasamentului actual.

 

Liga a 5- a - Seria 4 - 11 echipe participante 

·         Varianta 1 -  2 voturi

·         Varianta 2 -  0 voturi

·         Varianta 3 -  8 voturi

·         Varianta 4 -  1 vot

 

            Luand in considerare optiunile exprimate de catre membrii afiliati, Biroul Executiv al AJF Olt hotaraste adoptarea variantei de finalizare cu cele mai multe voturi pentru fiecare Liga si Serie in parte, si anume:

 

Liga a 4-a - Varianta 4

 

          Locurile 1-4 din clasamentul actual (CSO Petrolul Potcoava, ACS Oltul Curtisoara, AS Unirea Radomiresti, AS Viitorul Osica de Jos), cu punctele acumulate pana in prezent, play-off tur-retur, 6 jocuri pentru fiecare echipa.

            Locurile 5-15 inghetare clasament actual, fara sa retrogradeze nicio echipa.

 

Liga a 5-a - Seria 1 - Varianta 3

 

            Locurile 1-4 din clasamentul actual (AS Valea Oltului Ipotesti, ACS Darjovul Valea Mare, AS Avantul Oporelu, AS Vointa Jitaru), cu punctele acumulate pana in prezent, play-off tur-retur, 6 jocuri pentru fiecare echipa.

            Locurile 5-14 inghetare clasament actual.

 

Liga a 5-a - Seria 2 - Varianta 1

 

            Locurile 1-6 din clasamentul actual (FC Barza, AS Viitorul Leotesti, AS Victoria Dobrun, AS Ceramica Oboga, ACS Haiducii Iancu Jianu, AS Unirea Pirscoveni), cu punctele acumulate pana in prezent, play-off intr-o singura mansa (doar tur), 5 jocuri pentru fiecare echipa.

            Locurile 7-12 din clasamentul actual (AS Branco Brancoveni, ACS Atletico Dranovatu, AS Voineasa, AS Morunglav, AS Unirea Piatra Sat, AS Rapid Piatra Olt), cu punctele aculumate pana in prezent, play-out intr-o singura mansa (doar tur), 5 jocuri pentru fiecare echipa.

 

Liga a 5-a - Seria 3

 

Avand in vedere urmatoarele aspecte:

  

·         5 echipe din cele 7 participante au optat pentru a nu mai disputa niciun joc in sezonul competitional 2019/2020 si inghetarea clasamentului actual;

·         In turul campionatului fiecare echipa a jucat impotriva celorlalte de cate 2 ori (tur-retur);

·         Diferenta dintre locul 1 - AS Soimii Draghiceni si locul 2 - AS Soimii Deveselu din clasamentul actual este de 5 puncte,

            Biroul Executiv al AJF Olt hotaraste inghetarea Campionatului Ligii a 5-a, Seria 3, editia 2019/2020, cu mentinerea clasamentului actual si declararea echipei clasata pe locul 1 in prezent, respectiv AS Soimii Draghiceni, castigatoarea Ligii a 5-a, Seria 3, editia 2019/2020.

 

Liga a 5-a - Seria 4 - Varianta 3

 

          Locurile 1-4 din clasamentul actual (AS Cetatea Noua Vadastra, AS Gloria Visina, AS Oltul Giuvarasti, AS Recolta Urzica), cu punctele acumulate pana in prezent, play-off tur-retur, 6 jocuri pentru fiecare echipa.

            Locurile 5-11 inghetare clasament actual.

 

            NOTA! Jocurile se vor programa numai daca vor fi respectate prevederile ordinelor emise de autoritatile nationale competente - Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Sanatatii - cu privire la practicarea sporturilor de echipa in aer liber, in vigoare la data respectiva.

 

            Programele competitionale pentru variantele de finalizare a competitiilor judetene adoptate de Biroul Executiv al AJF Olt, pe Ligi si Serii, vor fi intocmite de Comisia de Competitii tinandu-se cont de urmatoarele aspecte:

·   data de reluare a competitiilor va fi stabilita in functie de masurile de relaxare adoptate de autoritatile statului - Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Sanatatii - cuprinse in oridinele in vigoare la acea data;

·     locul ocupat de fiecare echipa in clasamentul actual;

·     data limita de transmitere a castigatoarei Campiontului Ligii a 4-a catre Federatia Romana de Fotbal, respectiv 27 Iulie 2020.

 

            In ceea ce priveste etapele ramase de disputat din cadrul Cupei Romaniei - faza judeteana, o hotarare in acest sens va fi luata ulterior, dupa intocmirea programelor competitionale ale Ligii a 4-a si Ligii a 5-a.

            Data limita de transmitere a castigatoarei Etapei Judetene a Cupei Romaniei, editia 2020/2021, catre Federatia Romana de Fotbal este 5 August 2020.

 

            In cazul in care variantele de finalizare adoptate de Biroul Executiv si prezentate mai sus nu pot fi puse in aplicare din cauza imposibilitatii respectarii conditiilor impuse de autoritatile competente - Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Sanatatii - sau a timpului scurt avut la dispozitie dupa relaxarea masurilor, Biroul Executiv al AJF Olt isi rezerva dreptul de a adopta noi masuri in conformitate cu situatia creata.

 

 

BIROUL EXECUTIV

 

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP