Inscrieri Cupa Satelor

18 Septembrie 2019, la ora 08:01 / Publicat în Comunicate AJF / 90 vizualizări

Inscrieri Cupa Satelor

Cupa Satelor este o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural.

Echipele participante reprezintă satele și comunele din România. Obiectivele strategice ale acestui proiect sunt:

• Configurarea fotbalului ca vector social în comunitățile rurale și întărirea legăturii fotbal – comunitate.

• Promovarea fotbalului în mediul rural și creșterea atractivității acestuia în satele și comunele din România.

• Descoperirea tinerelor talente fotbalistice din zone rurale.

• Creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională.

Primăriile care doresc să participe în Cupa Satelor la Fotbal sunt obligate să solicite în scris AJF- ului competent teritorial înscrierea în competiție. AJF-ul competent teritorial verifică îndeplinirea condițiilor de participare și transmite ulterior, către FRF, tabelele cu echipele participante. Fiecare AJF, care organizează pe teritoriul județului său faza locala / faza județeană a FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL Casa Fotbalului Str. Serg. Șerbanică Vasile 12, RO 022186, București + 40 213 029 181 tel + 40 213 029 158 fax www.frf.ro competiției Cupa Satelor la Fotbal are obligația de a transmite până la data de 15 octombrie 2019 lista echipelor înscrise în competiție.

Echipele participante sunt obligate să respecte în totalitate următoarele prevederi: • Jucătorii sa aibă domiciliul în localitatea care se înscrie în competiție.

• Înscrierea se face pe baza formularului de înscriere , vizat de primărie.

 Descarca aici Regulamentul Cupei Satelor + Formularul de inscriere 2019-2020

• La formularul de înscriere vor fi atașate copii după certificatele de naștere ale jucătorilor înscriși.

• Toti jucătorii au obligația prezentării vizei de apt medical pentru efort. • Jucătorii vor trebui să prezinte în ziua meciului carnetul de elev vizat la zi. Echipele organizatoare răspund de ordinea și securitatea participanților la competițiile organizate de către AJF / FRF. AJF / FRF nu pot fi făcute răspunzătoare de nici o accidentare suportată de un jucător, oficial sau suporter, de nici o pagubă suferită de către o persoană fizică sau de echipa participantă

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP