ANUNȚ - REÎNNOIRE LICENȚA UEFA A și B pt. antrenori

26 Ianuarie 2022, la ora 10:43 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Tincu / 504 vizualizări

ANUNȚ - REÎNNOIRE LICENȚA UEFA A și B pt. antrenori

Vă reamintim că în perioada octombrie – decembrie 2021, Școala Federală de Antrenori a organizat timp de 12 săptămâni, 12 sesiuni de perfecționare pentru reînnoirea licențelor UEFA A și B.

Acestea s-au desfășurat online, pe platforma Zoom, și au găzduit pe parcurs peste 700 de antrenori din cele 6 regiuni ale țării.

Ne-am bucurat că am putut găsi o soluție de moment, iar aceștia au putut participa la acțiunile de perfecționare necesare în vederea reînnoirii licenței în anul 2022.

 

Totuși, chiar dacă au fost depuse eforturi de ambele părți, din partea SFA pentru a organiza, facilita și gestiona întreg procesul, iar din partea AJF-urilor pentru a promova și încuraja antrenorii pe care-i reprezintă să participe la aceste sesiuni, avem solicitări din partea antrenorilor cu UEFA A/B sau din partea reprezentanților acestora pentru organizarea unor noi sesiuni de perfecționare pentru cei care nu s-au înscris/participat la cele 12 sesiuni descrise anterior.

 

Astfel, pentru a veni în susținerea antrenorilor a căror licență UEFA A/B a expirat în anul 2020 sau 2021, și pentru a le oferi oportunitatea reînnoirii licenței ca să-și poată desfășura în continuare activitatea și de a fi implicați în fenomenul fotbalistic din România, am decis să:

·                 organizăm în luna februarie 3 acțiuni de perfecționare (1 acțiune/2 zile);

·                 în zilele luni și marți (7-8 februarie; 14-15 februarie; 21-22 februarie);

·                 în intervalul orar 12:30-15:00 (2,5h/zi, respectiv 5h/2 zile/acțiune);

·                 înscrierile se fac completând formularul de la regiunea de care aparțin,

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP