Decizii ale Comisiei de Disciplina 03.04.2019 (UPDATE 11.04)

10 Aprilie 2019, la ora 09:28 / Publicat în Comunicate AJF / 252 vizualizări

Decizii ale Comisiei de Disciplina 03.04.2019 (UPDATE 11.04)

 

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 09.04.2019

 

Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

 

-          La jocul Recolta Sanislău - Schamagosch Ciumeşti a fost eliminat Csaszar Alex (Ciumeşti) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei

-          La jocul Speranţa Halmeu - Dacia Medieşu Aurit a fost eliminat Varga Istvan (Medieş) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei

Tot la acest joc a fost eliminat Sunea Lucian (Medieş) pentru lovirea adversarului cu piciorul. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

-          La jocul Gloria Moftinu Mare - Olimpia Domăneşti a fost eliminat Bihari Roland (Moftinu Mare) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei

-          La jocul Crasna Moftinu Mic - Voinţa Doba antrenorul echipei din Doba, Deac Florin a fost trimis în tribună pentru proteste. Acest caz va fi analizat de Comisia Tehnică.

-          Oficialii jocului Cetate Ardud 800 - Someşul Oar sunt invitaţi la şedinţa din data de 16 aprilie 2019, ora 16:00.

 

 

-          Au fost discutate incidentele petrecute la Viitorul Lucăceni - CSM Victoria Carei (31 martie 2019). Comisia hotărăşte suspendarea dreptului de organizare o etapă + amendă 100 de lei pentru formaţia Viitorul Lucăceni.

-          La jocul Recolta Sanislău - Stăruinţa Berveni (31 martie 2019)  a fost lovit arbitrul asistent de către un jucător al echipei gazdă. Comisia hotărăşte pierderea jocului cu 0-3 şi  suspendarea jucătorului Balogh Kristopfer (având circumstanţe agravante) şase etape şi amendă 200 de lei. Cazul s-a trimis la analiză la Comisia de Arbitri.

Tot la acest joc echipa Stăruinţa Berveni a refuzat reluarea jocului, astfel că şi echipa Stăruinţa Berveni pierde jocul la masa verde.

-          La jocul Viitorul Lucăceni - CSM Victoria Carei, (31 martie 2019) a fost eliminat jucătorul Bereş Marius Adrian (Lucăceni) pentru lovirea unui adversar cu piciorul. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP