Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 02.10.2018

03 Octombrie 2018, la ora 08:25 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Tincu / 284 vizualizări

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 02.10.2018

 Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

-          La jocul Someşul Oar – CSM Satu Mare a fost eliminat jucătorul Ritli Raul (CSM) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş au fost eliminaţi Leleti Zoltan(Craidorolţ) şi Suranyi Ervin (Vetiş), pentru lovire reciprocă. Vor fi suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu 65 de lei.

-          La jocul AS Ghenci – Recolta Sanislău a fost eliminat Tara Ciprian (Sanislău) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.

-          La jocul Viitorul Lucăceni – Schamagosch Ciumeşti a fost eliminat Fett Marius (Lucăceni) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.

Tot la acest joc a fost eliminat Beres Marius (Lucăceni) pentru jucarea mingii cu mâna în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.

-          La jocul Fortuna Căpleni – Schwaben Kalmandi Cămin a fost eliminat Lehoczki Raimond (Cămin) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.

-          La jocul Recolta Dorolţ II Dara – Voinţa Turţ a fost aliminat Kulitar Levente (Dorolţ II) jucarea mingii cu mâna, în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.

-          La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş echipa din Vetiş a depus o contestaţie privind identitatea jucătorului Spiler Rudolf, nr. 19, de la Craidorolţ. Comisia hotărăşte audierea delegaţilor precum şi a jucătorului Spiler Rudolf în data de 09.10.2018.

-          La jocul Viitorul Vetiş – Voinţa Babţa echipa din Vetiş a contestat dreptul de joc a jucătorului Lupan Ionuţ. Contestaţia se respinge, ea fiind făcută după terminarea jocului, jucătorul fiind titular.

-          Pentru incidentele petrecute la jocul Victoria Apa – Dacia Medieşu Aurit, din 23.09.2018, se amână audierea oficialilor şi a celor doi delegaţi, aceştia neputându-se prezenta la şedinţa din 2 octombrie, din motive obiective.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP