Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 07 mai 2019 + 30 aprilie 2019

08 Mai 2019, la ora 09:07 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Tincu / 237 vizualizări

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 07 mai 2019 + 30 aprilie 2019

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 07.05.2019

 

Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

-          La jocul CSM Satu Mare - Recolta Dorolţ a fost eliminat Lakatos Tibor (Dorolţ), pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul AS Livada - Victoria Apa a fost eliminat Varga Levente (Livada), pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Someşul Odoreu - Speranţa Halmeu a fost eliminat Kiss Iosif (Halmeu), pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La "Voinţa Lazuri - Egri Sasok Agriş" echipa din Agriş nu s-a prezentat la joc. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Lazuri şi amendarea echipei Egri Sasok Agriş cu 400 de lei.

-          La "Ugocea Porumbeşti - AS CS Cetate Ardud 800 II", echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Porumbeşti şi amendarea echipei Cetate Ardud Mădăras cu 300 de lei.

-          La "Dacia Supur - Platanul Marna", echipa din Supur nu s-a prezentat la joc. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Platanul Marna şi amendarea echipei Dacia Supur cu 300 de lei.

-          La jocul Voinţa Doba - Voinţa Babţa, delegatul echipei din Babţa, Simonca Vasile a fost trimis în afara terenului de joc, pentru proteste repetate la adresa arbitrului. Acesta va fi suspendat o etapă şi amendat cu 300 de lei.

 

-          Referitor la incidentele petrecute la jocul Olimpia Căuaş - Kneho Urziceni, unde din galeria oaspeţilor s-a aruncat cu o doză de bere în incinta terenului de joc, Comisia acordă un ultim avertisment echipei Kneho Urziceni + amendă 200 de lei pentru comportare nesportivă a propriilor suporteri.


 

 

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 30.04.2019

 

-          La jocul Unirea Pişcolt - CSM Victoria Carei a fost eliminat Bodea Cosmin (Pişcolt) pentru injurii la adresa arbitrului şi comportament nesportiv după eliminare. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei.

-          La jocul AS Căpleni - Stăruinţa Berveni a fost eliminat Kenderes Ferencz (Berveni) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La "Crasna Moftinu Mic - Someşul Oar", echipa din Oar nu s-a prezentat la joc. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Moftin şi amendarea echipei Someşul Oar cu 400 de lei.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP