Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 14.05.2019

15 Mai 2019, la ora 08:32 / Publicat în Comunicate AJF / 200 vizualizări

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 14.05.2019

 

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 14.05.2019

 

Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

 

-          La jocul Voinţa Doba - Someşul Oar a fost eliminat jucătorul Deak Marius (Doba) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Olimpia Căuaş - Vulturii Santău a fost eliminat Ostate Vlăduţ (Santău) pentru molestare verbală la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

Tot la acest joc a fost eliminat Rozs Tamas (Santău) pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei.

-          La jocul Prietenia Crucişor - Unirea Bercu a fost depusă o contestaţie de către delegatul din Bercu cu privire la jucătorul Kardos Gabriel, acesta fiind suspendat. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Unirea Bercu.

-          La jocul Recola Sanislău - Frohlich Foieni a fost eliminat Rochian Norbert pentru bruscarea adversarului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

-          La partida Someşul Odoreu - AS Livada, pentru incidentele petrecute după terminarea jocului, sunt invitaţi oficialii jocului şi delegaţii celor două echipe la şedinţa care va avea loc în 21.05.2019.

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP