Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 17.05.2019 şi 21.05.2019

22 Mai 2019, la ora 08:03 / Publicat în Comunicate AJF / 234 vizualizări

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 17.05.2019 şi 21.05.2019

 

Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri 17.05.2019 (etapa intemediară):

-          La jocul Fortuna Căpleni - Stăruinţa Berveni au fost eliminaţi jucătoriil Bado Norbert (Căpleni) şi Kenderes Ferencz  (Berveni) pentru lovire reciprocă. Comisia hotărăşte suspendarea fiecăruia cu câte două etape şi amendarea lor cu 65 de lei.

-          La jocul Voinţa Lazuri - Turul Micula  a fost eliminat jucătorul Adam Zsolt (Lazuri) pentru lovirea adversarului când jocul era oprit. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

-          La jocul Egri Sasok Agriş - Victoria Apa a fost eliminat jucătorul Tegzes Szabolcs (Agriş) pentru fault în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.

  

 Hotărâri 21.05.2019:

-          La jocul Schamagosch Ciumeşti - Real Andrid a fost eliminat jucătorul Czier Patrik (Ciumeşti) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei

Tot la acest joc a fost eliminat Boor Kristian (Andrid) pentru fault în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.

-          La jocul Unirea Pişcolt - Recolta Sanislău a fost eliminat jucătorul Chereji Vasile pentru lovirea adversarului când mingea era în joc. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

-          La jocul Someşul Oar - Viitorul Vetiş au fost eliminaţi jucătorii Hamza Karoly (Oar) şi Nagy Norbert (Vetiş) pentru cumul de cartonaşe galbene. Vor fi suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 20 de lei.

-          La jocul Talna Oraşu Nou - Turul Micula a fost eliminat Sălăjan Adrian (Micula), pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Someşul Odoreu - Egri Sasok Agriş a fost eliminat Spiler Rudolf (Agriş), pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Vulturii Santău - Kneho Urziceni a fost eliminat Schupler Szabolcs (Urziceni), pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

  -          Pentru analiza evenimentelor petrecute la jocul Viitorul Lucăceni - Frohlich Foieni (10.05.2019) invităm oficialii jocului, arbitrii şi observatorul la şedinţa din 28.05.2019.

 -          Cazul arbitrului Chiorean Cristian de la ACS Turulung - AS CS Cetate Ardud 800 cazul se trimite la Comisia de Arbitri.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP