Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 23.10.2018

24 Octombrie 2018, la ora 09:44 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Tincu / 442 vizualizări

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 23.10.2018

 Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

-          La jocul Schamagosch Ciumeşti – Recolta Sanislău a fost eliminat Balog Kristofer (Sanislău) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul CSM Victoria Carei – Unirea Pişcolt a fost eliminat jucătorul Anyal Loredan (Pişcolt) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Victoria Apa – Voinţa Lazuri a fost eliminat Tatar Csaba (Lazuri) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Dacia Medieşu Aurit – Venus Dumbrava a fost eliminat Zima Vlad (Medieş) pentru injurii la adresa arbitrului. Comisia hotărăşte suspendarea acestuia două etape şi amedarea jucătorului cu 75 de lei.

-          La jocul Platanul Marna – AS Termala Dindeşti a fost eliminat Gal Joszef (Dindeşti) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Gloria Moftinu Mare – Dacia Supur a fost eliminat Lincă Daniel (Supur) pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape + amendă 75 de lei.

-          La jocul Schwaben Kalmandi Cămin – Forhlich Foieni a fost eliminat Teizler Ewald (Foieni) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Olimpia Căuaş – Olimpia Domăneşti au fost eliminaţi Tineghe Dănuţ (Căuaş) şi Szabo Robert (Domăneşti) pentru lovire reciprocă. Vor fi suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu 65 de lei.

 


-          După audierea oficialilor prezenţi (arbitri + observator) jocului Victoria Apa – Dacia Medieşu Aurit (Liga a IV-a, Seria A – etapa a 4-a), disputat la 23.09.2018, Comisia hotărăşte ridicarea dreptului de organizare a jocurilor oficiale timp de o etapă, (pedeapsă ispăşită la jocul cu Someşul Odoreu, etapa a 5-a) şi omologarea rezultatului 3-0 în favoarea echipei Dacia Medieşu Aurit. Cazul oficialilor acestui joc (arbitri + observator) se trimite la Comisia de Arbtiri.

-          La jocul Kneho Urziceni – Olimpia Căuaş (Liga a V-a, Seria A - etapa a 2-a), disputat la 16.09.2018 a fost eliminat Hudea Darius (Căuaş) pentru injurii la adresa arbitrului. Acesta, în drum spre vestiare, l-a bruscat pe arbitrul asistent “1” Toth Kristian. Conform hotărârii Adunării Generale, arbitrul trebuia să fluiere sfârşitul jocului, cei doi arbitri asitenţi şi observatorul jocul aveau obligaţia să înainteze Comisiei de Disciplină rapoarte suplimentare cu cele întâmplate la acest joc. Cazul oficialilor (arbitru, arbitrii asistenţi şi observator) se trimite la Comisia de Arbitri.  Pe baza înregistrarii video cu cele întâmplate, Comisia a hotărât : suspendarea jucătorului Hudea Darius - trei etape şi omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Kneho Urziceni conf. hot. Adunării Generale.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP