Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 26.03.2019

27 Martie 2019, la ora 09:06 / Publicat în Comunicate AJF / 179 vizualizări

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 26.03.2019

 

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 26.03.2019

 

Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

-          La jocul Dacia Medieşu Aurit - Voinţa Lazuri a fost eliminat Varga Istvan (Medieş) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Fortuna Căpleni - Frohlich Foieni a fost eliminat Vachter Erwin (Foieni)  pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Victoria Tiream - Recolta Sanislău a fost eliminat Horvath Roland (Tiream) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul CS Olimpia MCMXXI - Voinţa Doba (Cupa României) a fost eliminat Codrea Ionuţ (Doba) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

 

 

Juniori

-          La jocul Talna Oraşu Nou - AS Livada au fost eliminaţi Princz Armand şi Toth Alex (AS Livada) pentru cumul de cartonaşe galbene. Vor fi suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 20 de lei.

-          La jocul Viitorul Vetiş - CSM Satu Mare a fost eliminat Horotan Patrick (CSM Satu Mare) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Someşul Odoreu - Venus Dumbrava au fost eliminaţi Pintea ionuţ (Venus Dumbrava) şi Varga Iosif (Someşul Odoreu) pentru pentru lovirea adversarului. Vor fi suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu câte 50 de lei.

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP