Informari si comunicate AJF
15-02-2019
Anunt cursanti arbitri (stagiari)

Anunt cursanti arbitri (stagiari)

detalii...
31-01-2019
Anunt tragere la sorți meciuri de baraj Liga III

Anunt tragere la sorți meciuri de baraj Liga III

detalii...
31-01-2019
Anunt cursanti arbitri (stagiari)!

Se reiau cursurile pentru arbitri (stagiari)!

detalii...
10-01-2019
Sedinta Comitet Executiv 10 ianuarie 2019

Sedinta Comitet Executiv 10 ianuarie 2019

detalii...
08-01-2019
Rezultate finale CUPA AJF 2019!

AS Căpleni a câştigat Cupa AJF Satu Mare

detalii...
24-12-2018
AJF Satu Mare va ureaza Sarbatori fericite!

AJF Satu Mare va ureaza Sarbatori fericite!

detalii...
24-12-2018
28-11-2018
Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 27.11.2018

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 27.11.2018

detalii...
23-11-2018
Delegari ultima etapa din Liga a IV-a

Delegari ultima etapa din Liga a IV-a

detalii...
16-11-2018
Liga a IV-a, Cupa României, Restanţe: Delegări! (update 14:30)

Liga a IV-a, Cupa României, Restanţe: Delegări!

detalii...

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 06.11.2018


Publicat in data de 07-11-2018, la ora 10:52

 

 Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

-          La jocul CSM Victoria Carei – Stăruinţa Berveni, echipa din Berveni nu s-a prezentat la joc. Comisia hotărăşte omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei CSM Victoria Carei şi amendarea echipei din Berveni cu 400 de lei, conf. Hot. Ad. Gen. AJF.

-          La jocul Schwaben Kalmandi Cămin – AS Căpleni au fost eliminaţi Kenderes Ferencz (Cămin) şi Sajo Zoltan (Cămin) pentru cumul de cartonaşe galbene. Vor fi suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 20 de lei.

Tot la acest joc a fost eliminat Viebel Szilard (AS Căpleni) pentru comportare violentă faţă de adversar. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

Tot la acest joc, unde au intrat pe teren mai multe persoane neutorizate, străine, Comisia hotărăşte ridicare dreptului de organizare a jocurilor oficiale pe teren propriu o etapă şi amendă 200 de lei. Echipa din Cămin este obligată să comunice Comisiei de Competiţii, până joi, 08 noiembrie 2018, locul de desfăşurare al următorului joc de pe teren propriu (cu Viitorul Lucăceni).

Tot la această partidă a fost făcută o contestaţie de către echipa AS Căpleni, cu privire la dreptul de joc al jucătorului Lehoczki Reimond. Hotărârea Comisiei se amână pentru data de 13 noiembrie 2018, urmând a fi audiaţi jucătorul contestat şi delegatul echipei din Cămin, Matolci Sorin.

-          La jocul Fortuna Căpleni – Victoria Tiream a fost eliminat jucătorul Szepler Bertold (Tiream) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Turul Micula – Talna Oraşu Nou a fost eliminat Bonea Alexandru (Micula) pentru atac violent asupra adversarului. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului două etape şi amendarea acestuia cu 65 de lei.

-          La jocul Olimpia Căuaş – Speranţa Bogdand, echipa din Bogdand nu s-a prezentat la joc. Comisia hotărăşte: 3-0 în favoarea echipei Olimpia Căuaş şi amendă 300 de lei pentru echipa din Bogdand, conf. Hot. Ad. Gen. AJF.

- La jocul Egri Sasok Agriş – Someşul Odoreu, unde antrenorul echipei din Odoreu a fost trimis în tribună de către arbitru, Comisia hotărăşte trimiterea cazului la Comisia Tehnică.

- La jocul ACS Turulung – Recolta Dorolţ II Dara a fost eliminat jucătorul Pintye Erik (Dara) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

- La jocul Cetate Ardud – Crasna Moftinu Mic echipa din Ardud a părăsit terenul în mod nejustificat. 3-0 în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic şi amendă 200 de lei pentru echipa din Ardud.

 

-          La jocul Unirea Păuleşti – Someşul Oar (etapa a 9-a, 27 octombrie 2018) a fost eliminat Mezei Adrian (Păuleşti) pentru atac violent asupra adversarului. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului două etape la care se adaugă o etapă pentru participarea în condiţii neregulamentare la jocul cu CSM Satu Mare, şi amendarea acestuia cu 130 de lei.

La sfârşitul jocului a fost reţinută legitimaţia jucătorului Botoş Daniel pentru lovirea arbitrului Sician Gabriel cu pumnul (Cazul va fi trimis la Comisia de Arbitrii pentru analiză). Va fi suspendat trei etape, la care se adaugă o etapă pentru participarea la un joc oficial în condiţii neregulamentare (jocul cu CSM Satu Mare din data de 03 noiembrie 2018), şi amendarea acestuia cu 130 de lei.

Pentru incidentele petrecute la jocul Unirea Păuleşti – Someşul Oar, pentru lipsă de organizare, Comisia hotărăşte ridicarea dreptului de organizare a jocurilor oficiale pentru două etape şi amendă 300 de lei.

Pentru nesemnarea raportului de arbitraj de către delegatul Ori Sandor, acesta primeşte un ultim avertisment.

 

- Pentru folosirea jucătorilor suspendaţi sub altă identitate la jocul CSM Satu Mare – Unirea Păuleşti, delegatul echipei din Păuleşti, Ori Sandor este suspendat două etape + amendă 500 de lei.

 

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe