Alte localitati carantinate in judetul Sibiu

22 Noiembrie 2020, la ora 10:33 / Publicat în Comunicate AJF / 17 vizualizări

Alte localitati carantinate in judetul Sibiu

 Va informam ca in conformitate cu hotararile 90,91,92/21.11.2020 Comitetului Judetean  pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca incepand din data de 23.11.2020 ora 05:00 vor intra in carantina urmatoarele localitati:municipiul Medias,orasul Avrig si comuna Orlat.

In aceste 3 localitati conform Art 6,punctul 8 "se interzic toate activitatiile si competitiile sportive,individuale sau colective care se desfasoara in spatii inchise sau deschise,cu exceptia celor profesioniste organizate de federatiile de profil".

Astfel singurul club de fotbal care poate continua activitatea este Club Sportiv Gaz-Metan Medias cu jucatorii care fac parte din lotul echipei de liga 1 si echipele de juniori U 19 si U 17 care participa la o competitie organizata de FRF si efectuaza periodic teste Covid conform Protocolului de Desfasurare a Competitiei elaborat de FRF conf.pct.8.

De asemenea nu mai pot continua activitatea sportiva restul cluburilor/asociatiilor sportive din cele 3 localitati carantinate afiliate la AJF Sibiu acestea neparticipand in prezent la nici o competitie conf.pct 8.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP