Comitet Executiv

21 Iulie 2020, la ora 21:42 / Publicat în Comunicate AJF / 551 vizualizări

Comitet Executiv

 Astazi 21.07.2020,ora 17:00 la sediul AJF Sibiu avut loc sedinta Comitetului Executiv in care s-a stabilit modul de desfasurate a jocului de baraj pentru desemnarea campioanei judetului Sibiu astfel:

Jocul de baraj se va desfasura intre echipele CS Magura Cisnadie si ACS Paltinis Rasinari intr-o singura mansa pe teren neutru fiind aplicabile prevederile regulamentare in cazul jocurilor eliminatorii.In caz de egalitate  dupa expirarea celor 90 de minute regulamentare se vor disputa doua reprize de prelungiri a cate 15 minute.Daca egalitatea persista se vor executa lovituri din puntul de pedeapsa.

Jocul se va disputa pe stadionul Orasenesc din Avrig in data de 26.07.2020 incepand cu ora 17:30.

Echipa ACS Paltinis Rasinari se va prezenta la stadion cu 90 de minute inainte de inceperea jocului.In prima faza doar jucatorii titulari au dreptul de a intra in vestiare.

Echipa ACS Paltinis Rasinari va evolua in urmatorul echipament:Jucatori (tricou-verde,sort-negru,jambiere-negru),portar titular,portar de rezerva(tricou -portocaliu,sort negru,jambiere-negru).Veste de incalzire pentru jucatorii de rezerva de culoare portocaliu.

Echipa CS Magura Cisnadie se va prezenta la stadion cu 60 de minute inainte de inceperea jocului.In prima faza doar jucatorii titulari au dreptul de a intra in vestiare.

Echipa CS Magura Cisnadie va evolua in urmatorul echipament:Jucatori(tricou-alb/albastru,sort-albastru,jambiere-alb),portar titulur,portar de rezerva(tricou-bleu,sort-bleu,jambiere-bleu).Veste de incalzire pentru jucatorii de rezerva de culoare rosie.

Echipele au dreptul de a efectua 5 inlocuiri in timpul regulamentar dar nu in mai mult de trei intreruperi ale jocului iar in timpul celor doua reprize de prelungiri pot efectua si cea dea a sasea inlocuite indiferent de numarul de inlocuiri pana in acel moment.

Mingile de joc folosite la incalzire si in timpul jocului sunt marca Adidas.Ambele echipe vor beneficia de 4 mingi pentru incalzire.

Jocul se disputa fara spectatori.

Ambele echipe au obligatia ca pana sambata 25.07.2020 ora 12:00 sa transmita AJF Sibiu tabelul care va cuprinde numele jucatorilor si stafului tehnic care au efectuat testarea , rezultatel testelor PT-PCR si asumarea raspunderii clubului conform Protocolului Medical pentru Reluarea Competitiilor de Amatori.De asemenea va fi transmis catre AJF Sibiu si tabelul cu oficialii clubului care vor avea acces in tribuna.

Toate persoanele care iau loc in tribuna (oficiali ai cluburilor )vor fi supuse triajului epidemiologic efectuat de echipajul medical de urgenta prezent la joc iar persoanele care au temperatura de 37,3  nu li se va permite accesul in arena sportiva.

Costurile pentru disputarea jocului de baraj vor fi suportate de AJF Sibiu.

Baremul de arbitraj si observare va fi achitat de catre cele 2 echipe.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP