Comitetul Executiv al AJF Sibiu

13 August 2019, la ora 07:26 / Publicat în Comunicate AJF / 507 vizualizări

Comitetul Executiv al AJF Sibiu

 In data de 12.08.2019 ora 17:30 a avut loc sedinta Comitetului Executiv al AJF Sibiu  intrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Asociatiei Judetene  de Fotbal, în prezența tuturor membrilor săi, adoptă următoarele decizii:

1.Aproba afilierea provizorie pana la prima Adunare Generala a urmatoarelor asociatii/cluburi sportive:ACS Ultimate Eleven Sibiu,ASCS Viitorul Avrig,ACS LSS Vointa Saliste,ACS Academia de Fotbal si Tenis Magura Cisnadie,AS Gloria Pauca,AS Arsenal Dirlos

2.Aproba ca asociatiile/cluburile cu restante financiare catre AJF Sibiu au termen pana la data de 30.08.2019 pentru achitarea tuturor sumelor restante.

3.Aproba ca  asociatiile/cluburile cu restante financiare sa nu fie inscrise in campionatele organizate de AJF Sibiu editia 2019-2020.

4.Aproba ca plata baremului de arbitraj la liga a-IV-a,Liga a-V-a,Cupa Romaniei sa fie platite la stadion inainte sau la finalul jocului in baza facturi si chitantei emise de arbitri/observator(arbitri cu varsta de peste 18 ani si observatorii vor infiinta PFA pentru a putea emite factura si chitanta).

5.Aproba ca plata baremului de arbitraj la jocurile de juniori sa fie platite de cluburi catre AJF Sibiu care va face plata ulterior catre arbitri(arbitri fiind minori nu pot infiinta PFA).

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP