In atentia Asociatilor/Cluburilor Sportive afiliate la AJF Sibiu

01 Aprilie 2020, la ora 12:56 / Publicat în Comunicate AJF / 305 vizualizări

In atentia Asociatilor/Cluburilor Sportive afiliate la AJF Sibiu

 AJF Sibiu va aduce la cunostinta care sunt conditiile in care pot fi legitimati jucatorii juniori cetateni romani nascuti in stainatate si a celor care nu sunt cetateni romani dar domiciliaza pe teritoriul Romaniei:

a.Minori romani nascuti in strainatate, care au peste 10 ani si declara ca nu au fost legitimati niciodata in tara unde s-au nascut: trebuie trimis la FRF copie dupa certificatul de nastere si buletinul lor care va cere federatiilor respective sa confirme ca ei nu au mai fost legitimati. Dupa primirea confirmarii respective, jucatorii juniori pot fi legitimati cu prima legitimare.

b.Minori romani nascuti in strainatate, care nu au implinit 10 ani: ii putem legitima, dar in acelasi timp trebuie anuntat FRF.

c.Minori romani nascuti in strainatate, care au peste 10 ani dar au mai fost legitimati in alta tara: in mod obligatoriu trebuie cerut de catre FRF aprobarea FIFA, pe baza urmatoarelor documente:

1.Certificatul de nastere a jucatorului in format PDF

2. Pasaportul jucatorului daca exista in format PDF

3.Actele de identitate ale parintilor pasaport sau carte de identitate in format PDF

4.Adeverinta sau contractul de munca al parintilor tradus in limba engleza

5.Contract de casa sau de inchiriere a unei locuinte tradus in limba engleza.

6.Factura recenta de utilitati pe aceasi adresa.

7.Declaratia unui parinte cand s-a mutat in Romania si de ce in limba engleza.

Dupa obtinerea acordului FIFA,FRF va cere federatiei nationale din tara respectiva certificatul international de transfer.

d. Minori straini care au fost sau nu legitimati in tarile de unde vin: in mod obligatoriu trebuie  cerut de catre FRF aprobarea FIFA, pe baza acelorasi documente prezentate la punctul anterior.Dupa obtinerea acordului FIFA,FRF va cere federatiei nationale din tara respectiva certificatul international de transfer. 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP