AMA FORTUNA SPORTS

19 Septembrie 2019, la ora 10:12 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 820 vizualizări

AMA FORTUNA SPORTS

 

SC  AMA FORTUNA SPORTS SRL

NOUL SPONSOR AL AJF TELEORMAN

 

 

Vineri 6 septembrie ac, a fost semnat parteneriatul dintre AJF Teleorman si SC Ama Fortuna Sports SRL Buzau, in vederea sustinerii financiare a Ligii 4, pentru editia de campionat 2019-2020. Echipamentele sportive prevazute in contract, vor asigura necesarul pentru“Festivalul Fotbalului Teleormanean”. Denumirea generica sub care se va face colaborarea, va fi “Liga 4 – Fortuna Sports”.

Din acest sezon, Fortuna Sports devine sponsor oficial al AJF Teleorman și al Ligii 4. Încă de la început, Fortuna Sports și-a propus să sprijine fotbalul teleormanean, iar acum oficializăm susținerea unei competiții bine organizata, cum este Liga 4 judeteana, dar ne gândim si la celelalte esaloane, campionat care va prelua inclusiv  numele Fortuna Sports. De opt ani susținem pasiunea românească pentru fotbal, acesta fiind sloganul nostru pe care ni l-am însușit și în care credem”, a precizat directorul Marius Constantin.

      AMA FORTUNA SPORTS SRL, are ca obiect principal de activitate comercializarea de echipamente si accesorii sportive. Fortuna Sports vine in intampinarea nevoilor clientilor de a-si define si exprima personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala.Materialele sunt produse de branduri renumite precum, Adidas, Nike, Joma, Legea, Givova. Fortuna Sports este recunoscuta ca etalon al calitatii produselor de brand, dedicate diverselor sporturi, cu un design permanent adaptat tendintelor si de a oferi servicii noi, inovatoare. Parteneriate alese cu exigenta, astfel incat sa fie prima optiune a clientilor.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP