Rămas bun, nea Lazăr

14 Octombrie 2021, la ora 15:38 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 2899 vizualizări

Rămas bun, nea Lazăr

Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă astăzi, 14 octombrie 2021, a celui ce a fost Ioan Lazăr, observator de arbitri în cadrul Asociației Județene de Fotbal Timiș.

Nea Lazăr, cum era cunoscut de cei apropiați, a fost jucător de fotbal la Constructorul Lugoj, ocupând postul de portar. După încheieirea activității ca jucător a luat calea arbitrajului, unde a urcat treaptă cu treaptă până la nivelul Diviziei C, unde a evoluat mulți ani, fiind unul dintre arbitrii reprezentativi ai acestui eșalon. 
A devenit ulterior observator de arbitri și coordonator la Comisiei municipale de arbitri Lugoj, mentor pentru generații întregi de arbitri de la nivelul municipiului Lugoj, care astăzi îi datorează enorm.
Organizat, onest și obiectiv, a fost cel care a reușit ani la rând să asigure buna organizare și desfășurare a Campionatului Municipal Lugoj(promoție Lugoj). Om de fotbal cunoscut în întreg județul, Ioan Lazăr a mai fost membru în Comisia Județeană de Arbitri și în Comitetul Executiv al AJF Timiș.
Asociația Județeană de Fotbal Timiș, Comisia Județeană de Arbitri, arbitrii, observatorii de arbitri și delegații de joc, precum și întreaga suflare fotbalistică din județ îi deplâng dispariția prematură și sunt alături de familia îndurerată.
Colegii și apropiații își pot lua un ultim rămas bun de la Ioan Lazăr, trupul neînsuflețit fiind expus vineri, 15 octombrie 2021, la capela cimitirului de pe strada Hezerișului din Lugoj.
Înmormnântarea va avea loc sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 12:00, la cimitirul din localitatea Satu Mic.
Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP