Cupa Municipiului la fotbal în sală, ediția 2019-2020

17 Decembrie 2019, la ora 17:21 / Publicat în Comunicate AJF de Irinel Calin / 1537 vizualizări

Cupa Municipiului la fotbal în sală, ediția 2019-2020

 REGULAMENTUL „CUPA MUNICIPIULUI TULCEA” la fotbal în sală

      
Art 1 „Cupa Municipiului Tulcea” la fotbal în sală este o competiţie oficială din calendarul AJF Tulcea deschisă - cu precădere - echipelor rezidente în Municipiul Tulcea. Meciurile se vor disputa în Sala Polivalentă, în două faze sezon regulat, fiecare cu fiecare, urmat de faza eliminatorie. 
Art 2 Competiţia se organizează pe o singura serie, avand drept de joc jucatori legitimati sau nelegitimati cu varsta minima de 14 ani impliniti la data de 01.12.2019 ,  acestea urmând să joace fiecare cu fiecare, primele patru clasate urmând să se califice în faza eliminatorie(play-off), imperecherea facandu-se pentru semifinale: locul 1 cu locul 4, locul 2 cu locul 3.Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal în Sală cu unele amendamente legate de numărul jucătorilor şi durata reprizelor
Art 3 Mingea de joc este mingea de mingea de fotbal.
Art 4 Echipele din teren vor fi alcătuite din 5 jucători şi 1 portar pentru a se desfăşura jocul fiind necesară prezenţa a minim 4 jucători din care unul portar la startul unui joc. Fiecare echipa va prezenta inainte de inceperea competitiei un tabel nominal cu lotul echipei, CNP-ul fiecarui jucator pentru identificare, copie dupa Cartea de Identitate a fiecarui jucator, copie pe care fiecare jucator, sub semnatura, va mentionaSunt de acord sa evoluez in cadrul Cupei Municipiului 2019-2020 la echipa( numele echipei).Responsabilitatea pentru exactitatea datelor prezentate in dosarul de inscriere revine delegatului echipei, delegat care va fi mentionat cu acesta functie,  in tabel.  Lotul unei echipe nu poate depăşi 15 jucători şi va fi făcut public înaintea primului meci disputat. Tabelul trebuie sa vizat obligatoriu de un medic.
Art 5 Orice jucator se poate inscrie o singura data la un singur club pentru aceeasi editie a Cupei Municipiului. Transferurile sunt interzise!
Art 6 Fiecare meci va avea două reprize a 25 de minute, cu pauză de 5 minute. În cazul meciurilor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 50 de minute regulamentare, se joacă prelungiri - două reprize a câte 5 minute fiecare; dacă egalitatea persistă, se apelează la lovituri de departajare, câte 3 de fiecare echipă, iar dacă egalitatea persistă până se face departajarea. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj. Fiecare echipă are dreptul să ceară un time out, când e în posesie, pe repriză, la arbitru, de 1 minut.
Art 6 Contestaţia se face (formulare şi achitarea taxei) în termen de 15 de minute după sfârsitul meciului. Contestaţiile se vor judeca în fiecare zi de marţi de către Comisia de Disciplină AJF Tulcea. Contestaţia se face pentru un singur jucător în parte. În caz de nerespectare a acestor condiţii, echipa în culpă va pierde automat meciul respectiv, iar la o a doua abatere poate fi exclusă din competiţie.
Art 8 Pe raportul de arbitraj vor fi nominalizate persoanele oficiale ale fiecarei echipe care vor lua loc pe banca de rezerve, numarul acestora neputand fi mai mare de 3 (trei) persoane. Nu se admit persoane minore in calitate de oficiali.
Art 9 Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea a jucat 2 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat cel puţin pentru partida următoare. 
Oficiali ai jocului sunt:
-2 arbitrii
-1 observator
-medic(asistent medical)
Art 10 Programarea jocurilor este cea comunicată de AJF Tulcea pe siteul oficial. Când Regulamentul de Fotbal în Sală intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei se acceptă prevederile din acest Regulament.
Cheltuieli administrative şi premii
Câştigătoarea va primi din partea organizatorilor cupe, diplome, medalii , tricouri, materiale sportive,.
Cartonaşul galben – amendă 15 lei 
Cartonaşul roşu: - amendă 30 lei dacă este rezultat din 2 galbene sau minim 75 lei pentru cel acordat direct plus minim o etapă suspendare. 
Pentru eliminare directă Comisia de disciplină a AJF Tulcea, în baza Regulamentului Disciplinar FRF, va stabili valoarea amenzii şi etapele de suspendare. Contravaloarea cartonaselor galbene se achita la sfarsitul fiecarui meci in care au fost acordate. Neplata cartonaselor duce la neprogramarea echipei.
 Taxa de participare-premiere este de 200 de lei şi se achită înaintea primului meci. Tot înaintea primului meci se achită şi o taxa de joc în avans în cuantum de 140 lei. 
TOTAL taxe pentru o echipa - 340 lei de achitat înaintea primului meci. (*la ultimul meci nu se va mai achita taxa de joc)
COSTURI/meci
2 arbitrii    -       80 lei brut
1 observator     40 lei brut
1 asist.medical 40 lei brut
Total barem      160 lei brut
Inchiriere sala   120 lei net
Total meci         280 lei : 2 echipe = 140 lei/meci se achita obligatoriu  inaintea inceperii partidei, neachitarea ducand la pierderea jocului cu 3-0.
Neprezentarea la un meci programat se sancţionează cu excludere din competiţie sau amendă de 300 de lei. 
Până cel târziu în ziua de miercuri, la ora 12.00, o echipă poate cere, în scris şi cu achitarea unei taxe de 100 lei, amânarea unui meci pentru săptămâna următoare, într-una din zilele săptămânii, de luni până vineri,  cu asumarea rezervării sălii şi achitării taxei de meci şi pentru echipa adversă (total 280 lei). Pentru amanare, acordul echipei adverse este obligatoriu.   Echipa se considera inscrisa in mometul achitarii taxei de participare-premiere +primul meci.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP