ÎNCETAREA LEGITIMĂRII JUCĂTORILOR AMATORI

02 Iulie 2021, la ora 11:13 / Publicat în Comunicate AJF de Jean Turmacu / 1201 vizualizări

ÎNCETAREA LEGITIMĂRII JUCĂTORILOR AMATORI

 Reamintim celor interesați, că legitimarea unui jucător amator(fără contract)poate înceta dacă jucătorul formulează o cerere în acest sens la comisia jurisdicționalăa forului competent(FRF sau AJF)în perioada 01 iulie -10 iulie a anului competițional, în condițiile legii și ale RSTJF. Jucătorii amatori seniori și jucătorii amatori juniori cu vârsta de până la 7 ani au dreptul de a solicita comisiei competente încetarea legitimării fără acordul clubului la care sunt legitimați și legitimarea lor la alt club. Jucătorii juniori cu vârsta între 7 și 10 ani împliniți aflați în această situație sunt obligați să achite fostului club suma de 400 de lei pentru fiecare an competițional în care au fost legitimați la clubul respectiv. Jucătorii juniori cu vârsta peste 10 ani și până la 16 ani aflați în această situație sunt obligați să achite fostului club suma de 700 de lei pentru fiecare an competițional în care au fost legitimați la clubul respectiv.

În cazul în care cererea este admisa printr-o hotărâre definitivă, jucătorul în cauză poate fi legitimat ca amator la un alt club doar după ce face dovada achitării sumelor prevăzute în decizia comisiei competente.

Prin excepție de la prevederile de mai sus, jucătorii juniori cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, care au încheiate contracte de bursă privată în condițiile legii cu clubul la care sunt legitimați nu vor putea solicita legitimarea la un alt club.  

Cererile se pot depune la secretariatul AJF Vâlcea de la stadionul 1 Mai(Zăvoi) de luni până vineri între orele 09,00-12,00 sau pe mail [email protected].

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP