CUPA ROMANIEI - CUPA FOTBALULUI VASLUIAN

27 Iunie 2019, la ora 06:14 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Gheorghita / 393 vizualizări

CUPA ROMANIEI - CUPA FOTBALULUI VASLUIAN

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

CUPA ROMANIEI - CUPA FOTBALULUI VASLUIAN

 

          Asociaţia Județeană de Fotbal Vaslui implementează proiectul CUPA ROMANIEI - CUPA FOTBALULUI VASLUIAN nr. contract 1609/2019, actiune finanţata de MTS prin Programul de finanţare ROMANIA IN MISCARE, în perioada 07.08.2019 - 08.12.2019 .

Valoarea  totală a proiectului este de 6550 lei.

Valoarea finanţării acordate de finanţator este de 5567.5lei.

Valoarea contribuţiei beneficiarului este 982.5 lei.

Scopul proiectului

Menţinerea unei bune stări de sănătate și dezvoltarea armonioasa a populatiei judetului Vaslui, prin încurajarea practicării activităților fizice și sportive de catre jucatorii juniori sau seniori, prin dezvoltarea bazei materiale sportive pe care o folosesc, precum si reducerea cheltuielilor pe care le efectueaza cluburile cu organizarea partidelor din cadrul competitiei  "CUPA ROMANIEI – CUPA FOTBALULUI VASLUIAN" care va conduce la o dezvoltare a fenomenului fotbalistic si implicit dezvoltarea miscarii sportive.

    In ultimii ani, numarul copiiilor practicanti de fotbal a crescut spectaculos datorita initiativelor implementate de Federatia Romana de Fotbal si Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui. Este important sa pastram aceasta crestere si in acelasi timp sa crestem nivelul de confort al jucatorilor care participa la competitiile judetene de seniori. Este, de asemenea important sa dezvoltam baza materiala prin achizitia unor obiecte de echipament care sa ajute jocul. Dintre toate articolele sportive existente, mingea este simbolul suprem al fotbalului, articolul care produce cea mai mare bucurie practicantului de sport si in special de fotbal.

Obiectivele proiectului

Atragerea locuitorilor judetului Vaslui la practicarea fotbalului si imbunatatirea conditiilor in care acestia se antreneaza si participa la jocurile de fotbal. Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui este cea mai mare asociatie sportiva pe ramura sportiva din judet, fiind prezenta pe aproape tot cuprinsul judetului Vaslui.  Din toate competitiile fotbalistice organizate la nivelul judetului Vaslui de catre Asociatia Judeteana de Fotbal, competitia Cupa Romaniei – Faza Judeteana este singura care reuneste la start toate absolut toate echipele de seniori inscrise in noul sezon competitional, fie ca vor participa in Campionatul Judetean Liga a 4 a sau in Campionatul Judetean Liga a 5 a. Din echipele participante in sezonul trecut (32 de cluburi), un numar de 25 au fost din mediul rural, 7 reprezentand poli urbani. Echipele au in componenta lor atat jucatori seniori (19-65) cat si jucatori juniori (13-19 ani). In acest sezon se mizeaza pe un numar de 36 de cluburi care vor participa in Cupa Romaniei – Faza Judeteana Vaslui care va fi redenumita pentru aceasta editie "CUPA ROMANIEI – CUPA FOTBALULUI VASLUIAN"

 

 

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact:

Bogdan Gheorghita,manager proiect,  telefon 0740018947, fax -;  e-mail:[email protected] .

 

            Proiect co-finanţat de 

Ministerul Tineretului și Sportului/

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret VASLUI

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP