Parteneriat AJF Bacau - DEMECO

07 Octombrie 2015, la ora 12:04 / Publicat în Comunicate AJF de Cristi Ariton / 164 vizualizări

Parteneriat AJF Bacau - DEMECO

 Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau are placerea de a anunta semnarea unui prim parteneriat in urma caruia compania DEMECO va sustine activitatea sectorului juvenil din cadrul AJF Bacau. Acest parteneriat se intinde pe un an de zile, cu posibilitatea de a se prelungi, pentru inca doi ani.

Prin acest parteneriat, ce va fi urmat de altele, in viitorul apropiat, Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau demonstreaza ca urmareste sa dezvolte fotbalul juvenil de la nivelul judetului Bacau.
"Ne face o deosebita placere sa avem alaturi de noi, in familia fotbalului bacauan, un partener important cu care impartasim aceleasi valori, avand o viziune comuna in ceea ce priveste dezvoltarea fotbalului juvenil. Compania DEMECO reprezinta un model pentru mediul de business, astfel ca acest parteneriat reprezinta o confirmare a faptului ca impreuna putem dezvolta fotbalul de baza", a precizat Cristian Sava, presedintele AJF Bacau.
Societatea comerciala DEMECO SRL s-a infiintat in anul 2004 si desfasoara activitati din domeniul colectarii deseurilor periculoase si nepericuloase inca din anul 2009. Printre obiectivele societatii se numara:
* Satisfacerea cerintelor clientului prin serviciile complete de management integrat al deseurilor
* Calitate foarte buna pentru serviciile prestate
* Educarea si constientizarea angajatilor in directia dezvoltarii unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator, fata de colectarea selectiva a deseurilor

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP