Regulament de ordine interioara

26 August 2010, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF / 198 vizualizări

Regulament de ordine interioara

SERIA I

 

1. In functie de starea vremii posibil a se mai disputa 2-4 etape din retur.

2. La finalul celor 18 etape, echipele clasate pe locurile 1-4 se vor califica in turneul play-off, urmand a se disputa un minicampionat in sistem fiecare cu fiecare.

3. Echipele au obligatia de a folosi pe intreaba durata a jocurilor un jucator junior (nascut dupa 01.01.1992). Identificarea juniorului se va face dupa carnetul de legitimare si (obligatoriu) pasaport sau CI in original.

4. Echipa gazda are obligatia sa-si schimbe echipamentul de joc, in situatia in care acesta are aceiasi culoare cu al echipei oaspete.

5. Asistenta medicala va fi asigurata de un cadru medical specializat (obligatoriu sa prezinte copie dupa certificatul de autorizare sau un document care sa ateste calificarea acestuia).

 

SERIA a II-a

 

1. Echipele au obligatia de a folosi pe intreaba durata a jocurilor un jucator junior (nascut dupa 1992). Identificarea juniorului se va face dupa carnetul de legitimare si (obligatoriu) pasaport sau CI in original.

2. Echipa gazda are obligatia sa-si schimbe echipamentul de joc, in situatia in care acesta are aceiasi culoare cu al echipei oaspete.

3. Asistenta medicala va fi asigurata de un cadru medical specializat (obligatoriu sa prezinte copie dupa certificatul de autorizare sau un document care sa ateste calificarea acestuia).

4. Se va juca tur-retur de doua ori, in total 28 de etape.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP