Regulament de organizare

21 August 2014, la ora 10:23 / Publicat în Comunicate AJF de Cezar Oancea / 85 vizualizări

Regulament de organizare

 

  1. Pentru toate campionatele editiiei 2014-2015 se aplică R.O.A.F 2014 editat de F.R.F. cu următoarele adăugări:

    1. Jocurile întrerupte din cauza condițiilor atmosferice, terenuri  impracticabile etc. se vor reprograma de A.J.F. Bacău.

    2. În cazul în care tricourile celor 2 echipe sunt identicesau asemăntoare, echipa gazdă va fi cea care își schimbă echipamentul.

    3. Asistența medicală va fi asigurată de un medic sau sistent medical cu delegație la jocul respectiv, în lipsa unei delegații emise de o unitate sanitară este valabil și un atestat/diplomă care să dovedească faptul că respectivul cadru medical poate asigura asistența medicală.

    4. Legimiațiile jucătorilor trebuie să cuprindă în mod obligatoriu viza anuală a A.J.F, viza medicală, parafa medicului și data examenului medical.

    5. Tot la asistenșa medicală intră în obligațiile gazdelor de a asigura o mașină, o targă sanitară și doi brancardieri.

    6. Fiecare echipă numește ăn mod obligatoriu (conform legii 4/2008) un responsabil cu ordinea și securitatea pe stadioane.


LIGA A IV-a


  1. Se joacă tur-retur (34 de etape).

  2. Prima clasată va participa la barajul pentru promovare în Liga a 3-a, iar ultima clasată va retrograda în Liga a 5-a. Echipa clasată pe locul 17, la finalul campionatului, va disputa un joc de baraj (pe teren neutru) cu ocupanta locului 2 din Liga a 5-a.

  3. Jocurile se programează în zilele de sâmbată sau duminică. Se pot programa și în alte zile cu acordul echipei adverse. Cazurile exceptionale se rezolvă de către A.J.F Bacău.


LIGA A V-A

  1. Se joacă tur-retur.

  2. Echipa clasată pe primul loc la finalul campionatului va promova în Liga a 4-a, în timp ce echipa de pe locul 2 va disputa un joc de baraj (pe teren neutru) cu ocupanta locului 17 din campionatul Ligii a 4-a.


JUCĂTORI JUNIORI

  1. La toate jocurile de seniori Liga a 4-a, echipele sunt obligate să folsoească efectiv pe toată durata jocurilor de campionat cel puțin 3(trei) jucători sub 21 ani (născuți după 01.01.1993). Dacă unul sau mai mulți jucători sub 21 de ani sunt eliminați din teren, echipa îin cauză nu este obligată să introducă în teren un alt/alți jucători juniori sub 21 de ani.

  2. La toate jocurile de seniori Liga a 5-a, echipele sunt obligate să folosească efectiv pe toată durata jocurilor de campionat cel puțin un jucător junior (născut dupa 01.01.1996). Dacă unul sau mai mulți jucători juniori sânt eliminați de pe teren, echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt/alți jucători juniori.




BANCA DE REZERVE A ECHIPEI OASPETE SE VA AFLA ÎN SPATELE ARBITRULUI ASISTENT A1.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP