Comisia de Disciplina

07 Martie 2014, la ora 11:18 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 155 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

 

Incheiat azi, 04 martie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi: 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XVI-a si Liga a V-a seria B, etapa a XVI-a.

-diverse. 

1.     Rapid Galatui – A.S.Galdau

Comisia de Disciplina sanctioneaza conform art. 22 litera A , echipa Rapid Galatui, cu pierderea jocului cu scorul de 3-0, si sanctionarea pecuniara in valoare de 200 lei. Obliga echipa Rapid Galatui , la plata cheltuielilor efectuate cu ocazia deplasarii echipei A.S.Galdau la meciul din data de 01.03.2014 in masura in care acestea sunt dovedite.

2.     Venus Independenta – CSM Oltenita

In baza articolului 7, Comisia de Disciplina sanctioneaza maseorul echipei Venus Independenta , Radu Florin , aplica sanctiunea suspendarii la 4 etape si penalizare financiara de 100 lei, avand in vedere faptul ca persoanei in cauza i se acorda circumstante atenuante conform articolului 43, litera B si E din regulamentul FRF. 

3.     Inainte Modelu – Dunarea Ciocanesti

Avand in vedere raportul de observare, Comisia de Disciplina in baza articolului 7, din regulamentul disciplinar al AJF raportat la articolul 4, litera C, din regulamentul disciplinar al FRF, aplica sanctiunea si suspendarea de 6 etape a domnului Gheorghe Dobre si penalitate financiara de 200 lei. 

4.     Avantul Pietroiu – Soimii Unirea

Avand in vedere incidentele constatate de catre arbitru in raportul de joc al acestuia, Comisia de Disciplina, in baza articolului 11, aplica sanctiunea avertisment echipei gazda Avantul Pietroiu si o penalitate financiara de 100 lei.

Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XVI-a, si Liga a V-a, seria B, etapa a XVI-a , conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP