Comisia de Disciplina

20 Martie 2014, la ora 09:09 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 133 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

 

Incheiat astazi, 18 martie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XVIII-a si Liga a V-a seria B, etapa a XVIII-a, Liga a V-a seria A, etapa a XV-a.

-diverse.

 

1.     Progresul Fundulea – Victoria Lehliu

In baza art. 48 raportat la art.27 din ROI, Comisia de Disciplina suspenda antrenorul echipei Victoria Lehliu, Milea Ninel cu 2 etape si o amenda de 200 lei. Omologarea rezultatului cu 3-0 in favoarea echipei Progresul Fundulea.  In baza art. 39, jucatorul Iordache Marius de la Victoria Lehliu se suspenda o etapa si 50 lei penalitate financiara.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.     Venus Independenta – Dunarea Ciocanesti  (Juniori)

In baza art. 35 coroborat cu articolul 43 litera A, Comisia de Disciplina suspenda jucatorul Dobre Robert de la Dunarea Ciocanesti cu 2 etape si 50 lei penalitate financiara. Jucatorul Mihut Corneliu de la Dunarea Ciocanesti se suspenda o etapa in baza art.39, si o penalitate financiara de 50 lei. Antrenorul echipei Dunarea Ciocanesti, Tudose Nicolae se suspenda 3 etape si o penalitate financiara de 100 lei, in baza art. 7.

Contestatia facuta de Dunarea Ciocanesti se respinge ca netaxata.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

 

3.     Agricola Borcea – Inainte Modelu

Luand in discutie contestatia formulata de Inainte Modelu la meciul cu Agricola Borcea privitor la cei 2 jucatori contestati Comisia de Disciplina amana solutionarea cauzei pe o perioada de 7 zile, in baza art. 110 din Regulamentul disciplinar, in vederea depunerii de concluzii scrise in ambele parti. Jucatorii contestati au drept de joc pana la solutionarea cauzei. In baza art. 15 din ROI, aplica sanctiunea avertisment clubului organizator, Agricola Borcea, si o penalitate de 100 lei. Antrenorul echipei Agricola Borcea, Serban George  se sanctioneaza cu avertisment.  In baza art. 15 din ROI, aplica sanctiunea avertisment clubului organizator, Agricola Borcea, si o penalitate de 100 lei. Antrenorul echipei Agricola Borcea, Serban George  se sanctioneaza cu avertisment.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     Viitorul 2010 Dalga – Soimii Unirea

In baza art. 41 coroborat cu art. 42, jucatorul Nutu Mihai de la echipa Soimii Unirea se sanctioneaza cu avertisment si o penalitate financiara de 200 lei.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     Unirea Manastirea – Rapid Ulmeni (Juniori)

In baza art. 29 litera A, Comisia de Disciplina sanctioneaza cu pierderea jocului cu 3-0 de catre echipa Rapid Ulmeni, suspendarea delegatului echipei Rapid Ulmeni, Vlad Teodor pe 6 luni si o amenda financiara de 400 lei.

 Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     Victoria Dragos Voda – Steaua Radovanu

In baza art. 4, Comisia de Disciplina a hotarat pierderea jocului cu 3-0 de catre echipa Steaua Radovanu si o penalitate financiara de 500 lei. Delegatul echipei Steaua Radovanu, Speriatu Marian se suspenda 6 etape in baza art. 7.     

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     Petrolul Ileana – Zarea Cuza Voda

In baza art. 20 din ROI raportat la art. 55 din ROAF privind regulamentul disciplinar se hotaraste anularea rezultatului din teren si omologarea jocului cu 3-0 in favoarea echipei Zarea Cuza Voda. Jucatorii echipei Petrolul Ileana , Andreeana Mihai se suspenda 8 etape si 100 lei penalitate financiara, Dumitru Marcel se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara si Dobre Ionel se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 44 din ROI. In baza art. 47 A.S. Petrolul Ileana se sanctioneaza cu avertisment. In luarea deciziilor au fost avute in vedere prevederile art. 103 din Regulamentul disciplinar, titlul al III-lea din ROAF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XVIII-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XVIII-a, Liga a V-a, seria A, etapa a XV-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP