Comisia de Disciplina

25 Martie 2014, la ora 19:37 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 142 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 25 martie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XIX-a si Liga a V-a seria B, etapa a XIX-a, Liga a V-a seria A, etapa a XVI-a.

-diverse.

 

1.     Phoenix Ulmu- A.S. Belciugatele

 Comisia de Disciplina respinge contestatia formulata de catre A.S. Belciugatele, ca fiind neintemeiata. La lucrarea Comisiei de Disciplina fiind prezenti toti cei 3 jucatori in cauza, Comisia de Disciplina omologheaza partida cu rezultatul din teren. Jucatorul Manciu Marius Mihai de la A.S. Belciugatele se suspenda o etapa si 200 lei penalitate sportiva,in baza art. 41 din ROI. Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.     Rapid Ulmeni – Agricola Borcea

Jucatorul Vlad Teodor de la Rapid Ulmeni, se suspenda o etapa si 100 lei penalitate sportiva in baza art. 41din ROI, avand in vedere raportul de observare, Comisia de Disciplina sanctioneaza pe Uleia George, in baza art. 5, din ROI, raportat la art. 4,litera C din ROAF,cu suspendare 4 etape si 200 lei penalitate financiara, in baza art. 5 si 6 din ROI.                                      Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.     Vointa Nana – Unirea Spantov

Luand in discutie contestatia formulata de Unirea Spantov, Comisia de Disciplina constata ca fiind intemeiata, in consecinta anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Unirea Spantov, in baza art.29, litera B. Delegatul echipei Vointa Nana, Cristea Gheorghe se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara de 100 lei , in baza art. 29, litera B.                                                                                                          Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.     Atletic Dorobantu – C.S. Budesti

Partida dintre Atletic Dorobantu si C.S. Budesti, se omologheaza cu rezultatul din teren fara alte sanctiuni. Jucatorul Voicu Alin de la C.S. Budesti, se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara, in baza art. 41 din ROI. Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

5.     Viitorul Mitreni – Avantul Luica

Oficialii echipei Avantul Luica, Ivan Gabriel si Crangasu Mihai se suspenda 6 etape fiecare si 200 lei penalitate financiara, fiecare, in baza art. 7 din ROI.     Cu apel in 5 zile de la comunicare.

6.     Steaua Lupsanu – Conpet Stefan cel Mare

Jucatorul Popa Florian Alexandru, de la Steaua Lupsanu, se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara , in baza art. 41 din ROI. Cu apel in 5 zile de la comunicare.

7.     Victoria Lehliu – Dunarea Gradistea

Jucatorul Costache Bogdan Florin, de la echipa Dunarea Gradistea, se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate sportiva, in baza art. 41 din ROI.          Cu apel in 5 zile de la comunicare.

8.     Zarea Cuza Voda – Unirea Dragalina

Jucatorul Vesman Adrian Stefan de la echipa Unirea Dragalina, se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara, in baza art. 41 din ROI. Cu apel in 5 zile de la comunicare.

Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XIX-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XIX-a, Liga a V-a, seria A, etapa a XVI-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP