Comisia de Disciplina

01 Aprilie 2014, la ora 21:03 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 141 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 1 aprilie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XIX-a si Liga a V-a seria B, etapa a XIX-a, Liga a V-a seria A, etapa a XVI-a.

-diverse.

 

1.     C.S. Curcani – Rapid Ulmeni

Contestatia formulata de C.S. Curcani la meciul cu Rapid Ulmeni se respinge ca fiind neintemeiata, jucatorul contestat fiind identificat de ambii delegati prezenti la sedinta, inclusiv de observatorul jocului. Mentionam ca actele in baza carora s-a realizat legitimarea jucatorului, au fost perfect valide. Cu drept de apel in 5 zile de la comunicare. Partida se omologheaza in consecinta cu rezultatul din teren. Pentru incidentele consemnate in minutul 77, echipa C.S. Curcani se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara de 100 lei, in baza art. 15 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.     Progresul Fundulea – Steaua Radovanu

In baza art. 22 din ROI, Comisia de Disciplina hotaraste omologarea jocului cu 3-0 in favoarea echipei Progresul Fundulea si la juniori si la seniori, datorita neprezentarii motivate prin inscrisuri oficiale ale echipei Steaua Radovanu. Fara alte penalizari financiare.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     A.S. Galdau – Zarea Cuza Voda

Contestatia formulata de Zarea Cuza Voda se valideaza ca intemeiata, jucatorul contestat refuzand la terminarea jocului sa-si prezinte datele personale in raport. In consecinta se hotaraste anularea rezultatului din teren si omologarea jocului cu 3-0 in favoarea echipei Zarea Cuza Voda, in baza art. 29, litera B din ROI. Delegatul echipei A.S. Galdau, Cristea Emil, se suspenda 6 luni si este penalizat financiar cu 200 lei, pentru folosirea cu buna stiinta a unui jucator, folosind identitatea altui jucator in baza art. 29, litera B, din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

4.     Unirea Manastirea – Victoria Chirnogi

Dupa audierea delegatiei echipei Unirea Manastirea si sub rezerva vizionarii casetei meciului, Comisia de Disciplina, hotaraste: jucatorul Neacsu Ionut de la Unirea Manastirea, se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara,in baza art. 43 litera B din ROI,jucatorul Buga Cristian de la Unirea Manastirea, se suspenda una etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 39 din ROI iar antrenorul Stamelatos Gheorghe de la Unirea Manastirea se suspenda una etapa si 100 lei penalitate financiara, in baza art. 14 din ROI. Totodata Memoriul formulat de Unirea Manastirea privind prestatia arbitrului se inainteaza spre competent solutionare Comisiei de Disciplina a Arbitrilor.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     Petrolul Ileana – Steaua Lupsanu

Jucatorul Dobre Sorin Florin de la echipa Steaua Lupsanu, eliminat in partida cu Petrolul Ileana, se suspenda 8 etape si o penalitate financiara de 100 lei in baza art. 44 din ROI. Partida se omologheaza cu rezultatul din teren.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     Avantul Dor Marunt – Victoria Lehliu

Jucatorul Chirtacu Costin Lucian de la Avantul Dor Marunt, se suspenda 2 etape si o penalitate financiara de 100 lei, in baza art.43 litera B din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     Avantul Dor Marunt – Victoria Lehliu (Juniori)

Antrenorul second Bocanet Bogdan, de la Victoria Lehliu, se suspenda 6 etape si o penalitate financiara de 200 lei in baza art. 7 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

 

8.     Avantul Luica – Viitorul Soldanu

Jucatorii Patrascu Marius Olimpian de la Avantul Luica si Savu Marius de la Viitorul Soldanu, eliminati pentru lovire reciproca se suspenda 2 etape fiecare si o penalitate financiara de 100 lei fiecare, in baza art. 43, litera B din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XX-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XX-a, Liga a V-a, seria A, etapa a XVII-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP