Comisia de Disciplina

15 Aprilie 2014, la ora 19:13 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 122 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 15 aprilie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XXII-a si Liga a V-a seria B, etapa a XXII-a, Liga a V-a seria A, etapa a XIX-a.

-diverse.

 

1.     Victoria Dragos Voda – Venus Independenta

Luand in discutie Memoriul formulat de Victoria Dragos Voda prin Presedintele clubului domnul Moldoveanu Marius, Comisia de Disciplina hotaraste respingerea acestuia ca neintemeiat la baza acestuia stand depozitiile observatorului partiedei, raportul de observare si a unui oficial al echipei Venus Independenta din care a rezultat ca ciocnirea celor 2 jucatori a fost involuntara. 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.     Progresul Fundulea – Inainte Modelu

Jucatorul Dinu Daniel de la echipa Progresul Fundulea, eliminat in timpul jocului cu Inainte Modelu, se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 si 44 din ROI. Echipa Progresul Fundulea e obligata sa prezinte la primul meci oficial carnetul de legitimare al jucatorului in cauza. Ion Anghel, om de ordine de la Progresul Fundulea se suspenda 8 etape si 200 lei penalitate financiara pentru fapte consemnate in raportul de observare in baza art. 7 si 11 din ROI. Pentru deficient organizatorice privind asigurarea securitatii brigazii de arbitri, dupa terminarea jocului in baza art. 14 din ROI, se sanctioneaza clubul Progresul Fundulea cu avertisment si 200 lei penalitate financiara. Tot cu avertisment fara penalitate financiara se penalizeaza si oficialul echipei Progresul Fundulea, D.Dorobantu, in baza art. 6 si 7 din ROI raportat la art 4 litera C din ROAF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.     Conpet Stefan cel Mare – Fortuna Tamadau

Jucatorul Marin Mihail Liviu de la echipa Conpet Stefan cel Mare se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

4.     Partizan Crivat – A.S. Belciugatele

Grigore I.V.(A.S. Belciugatele) trecut in raportul de joc in calitate de masseur. Se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art.7 si 11 din ROI (aspect consemnate in rapoartele oficiale).

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

5.     Avantul Dor Marunt – Steaua Radovanu

Jucatorul Hogea Daniel de la Steaua Radovanu se suspenda 8 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 40, 41 si 44 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XXII-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XXII-a, Liga a V-a, seria A, etapa a XIX-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP