Comisia de Disciplina

10 Mai 2014, la ora 10:00 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 76 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 23 aprilie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:
 
-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XXIII-a si Liga a V-a seria B, etapa a XXIII-a.
-diverse.
 
1.     Dunarea Ciocanesti – Avantul Dor Marunt
Jucatorul Oprea Adi Daniel de la Dunarea Ciocanesti, se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43, litera A din ROI. Jucatorul fiind prezent si audiat de Comisie de Disciplina.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
2.     C.S.M. Oltenita – Viitorul Curcani
Delegatul echipei Viitorul Curcani, Zamfir Gigel se suspenda pentru o perioada de 3 luni competitionale, incepand de la data ramanerii definitive a hotararii Comisiei de Disciplina si aplicarea unei penalitati financiare de 100 lei in baza art. 54 din ROI. Jucatorul Ghenea Iulian de la Viitorul Curcani, se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI, pentru fapte consemnate in raportul de observare. 
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
3.     Viitorul 2010 Dalga – Conpet Stefan cel Mare
Jucatorii Gheorghica Cosmin de la Viitorul 2010 Dalga si Ilie Valentin Cosmin de la Conpet Stefan cel Mare se suspenda 3 etape si penalitate financiara 100 lei fiecare in baza art. 41 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
 
Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XXIII-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XXIII-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP