Comisia de Disciplina

10 Mai 2014, la ora 10:04 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 161 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

 

 

Incheiat astazi, 06 mai 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XXV-a si Liga a V-a seria B, etapa a XXV-a si Liga a V-a seria A, etapa a XXI-a.

-diverse.

 

1.     Viitorul 2010 Dalga – Unirea Dragalina

 

Luand in discutie contestatia formulata de delegatul echipei Unirea Dragalina, Gutu Nicolae, in privinta jucatorului cu nr. 2, Mitica Adrian ( Viitorul 2010 Dalga), Comisia de Disciplina constata contestatia intemeiata si in consecinta anuleaza rezultatul din teren,omologheaza partida cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Dragalina si suspenda delegatul echipei Viitorul 2010 Dalga, Toader Marian Catalin pe o perioada de 6 luni, incepand cu data prezentei si penalitate financiara de 100 lei in baza art. 29, lit. B, din ROI.

 

2.     Avantul Pietroiu – Spicul Roseti

 

Jucatorul Panait Ionel, de la Avantul Pietroiu  se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 39 din ROI.

 

3.     Steaua Lupsanu – Tricolorul Jegalia

 

Jucatorul Tudorache Madalin Nicolae de la echipa Tricolorul Jegalia se suspenda 4 etape si penalitate financiara de 100 lei in baza art. 41 din ROI.

 

4.     Agricola Borcea – Avantul Dor Marunt

 

Jucatorul Manjescu Ionut de la Avantul Dor Marunt se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 40 din ROI. Jucatorul Chiratcu Costin Lucian de la Avantul Dor Marunt se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI. Delegatul Gheorghe Marian de la Avantul Dor Marunt se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 7 din ROI. Trandafir Petrica antrenorul echipei Avantul Dor Marunt se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 7 lit. B din ROI.

 

 

 

 

 

5.     Victoria Dragos Voda – Progresul Fundulea

 

Oficialul echipei Progresul Fundulea, Dorobantu Dorel, aflat in stare de suspendare, se suspenda 2 luni si o penalitate financiara de 400 lei in baza art. 56 din ROI, pentru fapte consemnate in rapoartele oficiale.

 

6.      C.S. Budesti – Viola Stefanesti

 

In baza art. 20, ambele echipe C.S. Budesti si Viola Stefanesti sunt sanctionate cu pierderea jocului cu dublu forfeit si 100 lei penalitate financiara pentru fiecare club iar delegatii celor 2 echipe se suspenda 4 etape fiecare si 200 lei penalitate financiara. Arbitrul Mitea Liviu se inainteaza catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor pentru completarea eronata a raportului.

 

7.     Viitorul Curcani – Victoria Lehliu

 

Nedisputat din data de 30.04.2014, se omologheaza cu pierderea jocului cu 3-0 de catre Victoria Lehliu atat la juniori cat si la seniori si o penalitate financiara de 300 lei la seniori si 150 lei la junior in baza art. 22 din ROI.

 

 

Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XXV-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XXV-a si Liga a V-a, seria A, etapa a XXI-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP